Fetiţa jandarmeriţei care a fost lovită mortal de un şofer teribilist pe trecerea de pietoni va fi transferată la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Micuţa de doi ani, care era cu mama sa în momentul în care au fost lovite pe zebră de un şofer tânăr, în Suceava, este internată în secţia de terapie intensivă.

Medicii au solicitat joi, 15 noiembrie, la ora 17.22, ca un elicopter să o preia pe micuţa Larisa A., de doi ani, pentru a fi transferul la Spitalul „Marie Curie“ din Bucureşti. În timpul serii de joi s-a dat avizul pentru ca micuţa să fie transferată în spitalul din Capitală vineri, 16 noiembrie.

„Momentan copilul este pe secţia de ATI, stabil hemodinamic“, au transmis medicii ieşeni. Micuţa este fetiţa jandarmeriţei de 40 de ani ucisă pe trecerea de pietoni în tragicul accident de miercuri, din municipiul Suceava.

Femeia trecerea regulamentar pe zebră împreună cu fetiţa ei de doi ani, aflată în căruţ. Şoferul, Iulian Chetrariu, de 26 de ani, a fost reţinut miercuri seară. La audieri a declarat că nu a observat-o pe femeie şi căruţul cu fetiţa.


* Sursa Facebook Oana Şlemco

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite