Dezamăgirea unui bărbat care a vrut „sex lung şi gros“: a sesizat OPC-ul după ce afrodisiacele cumpărate n-au avut efect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 59 de ani, originar din judeţul Hunedoara, a depus o reclamaţie către Comisariatul Judeţean de Protecţie a Consumatorului, fiind nemulţumit de efectul unor afrodisiace pe care le-a cumpărat de la o firmă din Iaşi.

Părăsit de soţie din cauza disfuncţiilor sexuale, M.D. a găsit pe internet o soluţie pentru problema sa. A achiziţionat de la o firmă din Iaşi 60 de pilule de VIMAX, nişte suplimente nutritive cu efect afrodisiac. Bărbatul susţine că a purtat discuţii cu reprezentanţii firmei ieşene care comercializează aceste pilule şi a înţeles că, dacă va urma tratamentul cu VIMAX va avea „un sex lung şi gros". Timp de şase luni, a urmat tratamentul, care l-a costat 310 lei. După ce au trecut cele şase luni, medicamentele nu au avut efectul scontat, aşa că hunedoreanul a apelat din nou la firma ieşeană şi a mai cumpărat încă 120 de pilule, pentru care a plătit 500 de lei. Din nefericire pentru el, nici după ce a urmat al doilea tratament mărimea penisului nu a crescut.

Supărat pe firma ieşeană, bărbatul a ajuns în urmă cu câteva zile la comisarii de la Protecţia Consumatorilor Iaşi, unde a depus o plângere. A mers la medic şi a făcut un control pentru a demonstra că mărimea penisului său nu a crescut în urma tratamentului, aşa cum şi-ar fi dorit.

„Petentul ne-a adus la cunoştinţă că în urma tratamentului cu VIMAX spera că i se va modifica dimensiunea penisului. Acest medicament este un supliment alimentar ce conţine afrodisiace. Reclamantul a susţinut că reprezentanţii firmei i-au spus la telefon că acestea ar avea efectul dorit de el. Reclamaţia este în curs de finalizare", ne-a spus Daniel Piftor, şeful CJPC.

Toate demersurile făcute de hunedorean de a-şi recupera cei 810 lei investiţi în VIMAX au fost în zadar. Asta pentru că societatea a putut demonstra comisarilor Protecţiei Consumatorului că medicamentul este doar un supliment nutritiv cu efecte afrodisiace şi nu ajută la creşterea mărimii penisului.

Nu este primul caz de acest gen cu care reprezentanţii CJPC Iaşi se confruntă. În luna aprilie a acestui an, un pensionar din Tecuci a ajuns la CJPC Iaşi, nemulţumit că pilulele de mărire a penisului nu au avut efectul scontat. În acel caz, reclamantul a reuşit să primească despăgubiri de la firma de distrubuţie a medicamentului.

Tot din aceeaşi categorie face parte şi o reclamaţie a unei femei care s-a plâns că a cumpărat pastile de mărire a sânilor care nu şi-au făcut efectul.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite