Dansuri irlandeze şi petreceri la lumina lumânării vineri seara la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lord of the Dance în spectacol la Iaşi
Lord of the Dance în spectacol la Iaşi

Cei care nu vor să stea în casă în această seară au mai multe opţiuni de petrecere a timpului liber. De la petreceri la spectacole de dans, opţiunile sunt variate.

Compania Naţională de dansuri a Irlandei „Rhythm of the Dance" vine la Iaşi pentru a încânta publicul cu un spectacol plin de culoare şi ritm. Evenimentul va avea loc cu începere de la ora 19.30 la Sala Sindicatelor. Biletele sunt disponibile, în funcţie de categoria locului, la preţuri cuprinse între 75 şi 150 de lei şi se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor, la casa de bilete a Casei de Cultură a Studenţilor şi la Agenţia Teatrală de pe Bulevardul Ştefan cel Mare.

VIDEO Vezi cum s-au distrat ieşenii la cel mai aşteptat spectacol al anului, „Lord of the Dance“ GALERIE FOTO

De la ora 22.00 ieşenii sunt aşteptaţi şi în Hunter's Pub, din Parcul Expoziţiei la Candle Party. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0752.005.052.

Cei care vor să se relaxeze la un spectacol de teatru şi dans pot opta pentru „Comedia dragostei şi-a urii", piesă inspirată de opera lui Shakespeare. Preţul unui bilet este de 22 de lei, iar elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de reduceri. Scenariul şi regia spectacolului sunt semnate de Ion  Mircioagă, scenografia este realizată de Rodica Arghir, iar coregrafia de Alice Şfaiţer. Din distribuţie fac parte actorii Tatiana Ionesi şi Emil Coşeru.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla unde te poţi distra în Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite