Curtea Supremă a decis ca fostul deputat Mihail Boldea să rămână după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihail Boldea
Mihail Boldea

ÎCCJ a judecat recursul intentat de procurorii DIICOT, împotriva sentinţei Curţii de Apel Iaşi prin care fostul demnitar fusese pus în libertate.

Printr-o încheiere de pe 19 aprilie a Curţii de Apel Iaşi, arestarea preventivă în cazul fostului deputat de Galaţi era înlocuită cu interdicţia de a părăsi ţara.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au făcut recurs împotriva sentinţei judecătorilor, acesta fiind admis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.

În încheierea de şedinţă prin care Curtea de Apel Iaşi a decis înlocuirea arestării cu interdicţia de a părăsi ţara în cazul lui Mihail Boldea se menţionează că temeiurile care au stat la baza încarcerării, în martie anul trecut, s-au schimbat.

Mihail Boldea a fost trimis în judecată în vara anului 2012 fiind acuzat de constituire a unui grup infracţional şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. El este acuzat că ar fi pus pe picioare o reţea specializată în fraude imobiliare, cauzând un prejudiciu total de aproximativ un milion de euro. În timpul anchetei, Boldea şi-a dat demisia din Parlament.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite