Fostul deputat Mihail Boldea, pus în libertate de Curtea de Apel Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihail Boldea
Mihail Boldea

Magistraţii ieşeni au decis vineri, 19 aprilie, să înlocuiască măsura arestării preventive cu interdicţia de a nu părăsi ţara în cazul fostului deputat de Galaţi, Mihail Boldea.

Decizia luată de judecătorii Curţii de Apel Iaşi nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs de către procurorii DIICOT. În cazul în care magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României vor menţine soluţia, fostul deputat Mihail Boldea va fi pus în libertate de îndată. Arestarea preventivă în cazul său urmează a fi înlocuită cu interdicţia de a părăsi ţara.

Tot la termenul de vineri judecătorii au mai decis punerea în libertate a unui alt inculpat din dosar, Tudorel Vrânceanu.

Dosarul în care Mihail Boldea este judecat de constituire a unui grup infracţional şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave a fost repartizat Curţii de Apel Iaşi, după ce a fost declinat de la instanţa similiară din Galaţi.

Mihail Boldea este judecat alături de alte 17 persoane, fiind acuzat că ar fi pus pe picioare o reţea specializată în fraude imobiliare, care ar fi produs un prejudiciu de aproximativ un milion de euro. El a fost trimis în judecată în vara anului 2012.

Alături de fratele său, Valentin - şef al DSP Galaţi, Mihail Boldea mai este cercetat într-un dosar instrumentat de DIICOT în urma unor contracte cu statul presupuse a fi ilegale.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite