Cum şi-a bătut joc de casa cumpărată din donaţii Sergiu, tăticul călăreţ. Reacţia echipei lui Moroşanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu şi Cătălin Moroşanu / FOTO: Cătălin Moroşanu Facebook
Sergiu şi Cătălin Moroşanu / FOTO: Cătălin Moroşanu Facebook

Gest incredibil făcut de Sergiu, tăticul călăreţ de la Iaşi. Acesta şi-a bătut joc de casa cumpărată cu ajutorul donaţiilor făcute de mii de români.

Echipa lui Cătălin Moroşanu a oferit prima reacţie oficială, după ce presa locală din Iaşi a dezvăluit că Sergiu, tăticul călăreţ, şi-ar fi vândut casa achiziţionată cu ajutorul donaţiilor venite de la mii de oameni. 

Luptătorul K1 nu a putut comenta situaţia, el participând la filmările unei emisiuni, în afara ţării, fără a avea acces la telefon sau internet. În schimb, echipa sa a transmis câteva informaţii, prin intermediul unui comunicat de presă. 

„În urmă cu fix un an, prin eforturile voastre şi ale lui Cătălin, am reuşit să îi mutăm în casă nouă pe Sergiu şi familia lui. O casă mobilată complet, care avea acces la toate utilităţile, la care se adaugă haine primite de la oameni cu suflet din întreaga ţară. Imediat după, casa a fost pusă pe numele lui Sergiu cu menţiunea că nu poate fi vândută în următorii cinci ani. De asemenea, în contul lui Sergiu au rămas 27.900 de lei, bani care să-l ajute să înceapă o viaţă nouă. În special să creeze un viitor pentru cei 3 copii mici”, au transmis cei care îl reprezintă pe Cătălin Moroşanu. 

Aceştia se declară mâhniţi, din cauza faptului că Sergiu şi-a bătut joc de toate donaţiile şi de toată munca depusă de Moroşanu şi nu numai. 

„Deşi era lockdown, Cătălin a făcut toate eforturile necesare pentru că familia Ciobotariu să beneficieze de condiţiile unei vieţi normale. Timp de aproape două luni s-a implicat total în acest caz pentru ca toate lucrurile să fie puse la punct. Ulterior, a căutat să îi ofere un loc de muncă decent lui Sergiu, deşi era complicat deoarece acesta nu avea şcoală.

Pentru că a cerut un răgaz pentru a-şi aranja noua casă, în toamnă au apărut primele probleme când Sergiu nu s-a mai prezentat la niciunul dintre angajatorii cu care Cătălin discutase pentru locul de muncă. Asta după ce confirmase, iar ulterior şi-a închis telefonul. Au urmat tot felul de scuze şi explicaţii, iar cazul s-a repetat. Ba chiar i-a transmis lui Cătălin că ar avea nevoie de o altă casă, mai aproape de ghetourile unde trăise până atunci. Evident, a fost refuzat. Suntem la fel de şocaţi şi dezamăgiţi de faptul că Sergiu a ales să trateze aşa o faptă bună. Suntem dezamăgiţi deoarece pune în pericol viitorul a trei copii. Trei suflete care puteau să beneficieze de o viaţă normală şi educaţie pentru a nu trece prin aceleaşi greutăţi ca părinţii lor”, a transmis echipa lui Moroşanu. 

Cum a reuşit Sergiu să „scape” de casa cumpărată din donaţii

Antrenorul lui Cătălin Moroşanu, Mihai Constantin, a explicat cum a reuşit Sergiu să „scape” de casa cumpărată din donaţii. 

"Mda, am văzut ce a făcut şi tare rău m-a afectat. Şi eu am dat bani, ca prostul, dar nu e vorba despre asta. Atâta lume s-a oferit să-l ajute şi el? Moro (n.r. Moroşanu) a încercat să se asigure şi i-a pus în contractul casei să fie coproprietar cu soţia lui şi să nu vândă casa 5 ani. A dat-o în chirie pe cinci ani, iar după îi rămâne celui care stă acolo. Urât, foarte urât!", a declarat Mihai Constantin, antrenorul lui Cătălin Moroşanu, pentru digisport.ro.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Cel mai odios ucigaş din anii 2000 cere eliberarea: a scris o carte despre evoluţie şi „planul crimei perfecte”

Ucraina: varianta în care Putin are dreptate

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri