Tatăl călăreţ din Iaşi a vândut casa primită din donaţiile strânse de Cătălin Moroşanu. Ce a făcut cu banii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
calaret iasi sergiu ciobotariu

Sergiu Ciobotariu, tatăl călăreţ din Iaşi, care a fost ajutat de Cătălin Moroşanu să scape de viaţa grea din ghetou, a vândut casa pe care a primit-o din donaţii pentru a-şi cumpăra o maşină de lux.

Impresionat de povestea tatălui care a mers pe cal la maternitate, igorând interdicţiile impuse de autorităţi în starea de urgenţă, ca să-i ducă de mâncare soţiei sale care tocmai născuse, Cătălin Morşanu a organizat o strângere de fonduri pentru a reuşi să-i ofere bărbatului şi familiei sale un trai decent, într-o casă departe de ghetou. 

Sute de oameni au donat pentru a-l ajuta pe tăticul călăreţ, iar viaţa lui s-a schimbat radical. Însă ajutorul oferit de cetăţenii generoşi i-a servit doar pentru o scurtă perioadă din timp, Sergiu şi familia lui întorcându-se din nou în ghetou.

Se pare că bărbatul a recurs la un gest neaşteptat şi şi-a vândut casa cumpărată din donaţii.

Culmea este faptul că în contractul semnat de Sergiu Ciobotariu există o clauză prin care îl obligă pe acesta să nu înstrăineze imobilul în următorii 5 ani de la achiziţionarea lui. Mai mult decât atât, banii de pe imobil i-ar fi investit într-un bolid de lux.

”Am auzit în sat că l-a prins poliţia la volan. Avea la un moment dat un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu mai este chiar acelaşi Sergiu”, spunea un vecin de-al tânărului.

Aceiaşi vecini susţin că în casa în care a stat Sergiu s-au mutat acum nişte interlopi, despre care nu ştiu prea multe pentru că evită să interacţioneze cu ei. Se pare că locuinţa a fost vândută de luni bune, căci Sergiu nu a mai fost văzut în zonă.

”A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înţeles că ar fi vorba despre nişte interlopi care s-au mutat aici. Nu ştim prea multe, pentru că evităm să interacţionăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, a spus un locuitor din zonă.

Bărbatul nu a oferit nicio reacţie până acum, însă potrivit BZI.ro, acesta a fost surprins în zona Cicoarei, acolo unde a locuit iniţial. 

De asemenea, Sergiu Ciobotariu a fost anchetat penal în anul 2020, după ce a fost prins la volan, deşi el nici nu avea permis de conducere. 

La scurt timp după ce a primit şansa la o nouă viaţă, Sergiu a mulţumit tuturor celor care au donat pentru achiziţia casei sale şi a promis că va oferi copiilor săi toate condiţiile pentru a învăţa carte. „Visul mi s-a împlinit. Mă bucur că de acum copiii mei pot să aibă o viaţă aşa cum eu nu am avut niciodată. Vreau să meargă toţi la şcoală, să nu fie ca mine şi ca mama lor”, spunea tânărul.

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri