Cum a reacţionat un ginecolog din Iaşi când a găsit un bărbat în biroul său. Ce căuta acesta acolo

0
0
FOTO: Arhiva Adevărul
FOTO: Arhiva Adevărul

Bărbatul surprins la ginecologie în timp ce sustrăgea mai multe bunuri care aparţineau unei doctoriţe a recunoscut faptele în faţa judecătorilor.

Un medic ginecolog din Iaşi a avut parte de o surpriză totală în momentul în care s-a întors în cabinetul său. Un bărbat tocmai se pregătea să sară pe geam, după ce a păgubit personalul unităţii medicale. Bărbatul a fost prins în cele din urmă, iar magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat la 2 ani, 11 luni şi 218 zile de închisoare, pentru furt. 

„Sunt medic rezident şi lucrez la Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie «Cuza Vodă», din Iaşi. În noaptea de 26 spre 27 august 2018, în jurul orei 1:30, am mers în camera de gardă, unde am auzit un zgomot în zona geamului. Iniţial, am crezut că zgomotul a fost produs de colega mea, astfel că m-am apropiat şi l-am observat pe bărbat pregătindu-se să sară geamul. În acel moment, mi-am verificat geanta şi am constatat că îmi lipsea portofelul în care se aflau mai multe documente (act de identitate, permis de conducere, carduri bancare, certificatul de naştere, certificatul de înmatriculare şi cardul de sănătate), precum şi suma de 150 de lei”, a povestit medicul ieşean, conform bzi.ro

Individul a fost acuzat de mai multe furturi săvârşite pe raza municipiului Iaşi, acesta recunoscându-şi faptele în faţa judecătorilor. 

„Întrucât prietenei mele nu i-a funcţionat cardul de credit, ea a ieşit din magazin pentru a rezolva problema, iar eu am mers în urma acesteia, am trecut de casele de marcat cu cele două sticle cu whisky şi am încercat să părăsesc incinta magazinului, fiind oprit, însă, de un agent de securitate”, a povestit bărbatul despre mometul în care a fost surprins furând o băutură dintr-un mare supermarket.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

O nouă specie agresivă de insecte, imune la substanţele chimice, îi terorizează pe români. Biolog: „Nu se poate face nimic”

Asasinii patronului unei case de schimb valutar, închisoare pe viaţă. L-au executat cu sânge rece, în maşină

Mai multe - Iaşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite