Crimă pasională într-o locuinţă din Iaşi: o femeie şi-a ucis soţul cu un cuţit, de faţă cu copilul de 10 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără din judeţul Iaşi este suspectată că şi-a ucis cu sânge rece soţul în urma unui conflict conjugal. Tragedia a avut loc luni, 9 ianuarie, în jurul orei 18.00.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi s-au deplasat în cursul serii de luni la un apartament din cartierul ieşean Galata, acolo unde un bărbat de 39 de ani a fost descoperit fără suflare, cel mai probabil înjunghiat de nevastă. 

Femeia şi-a fi ucis soţul cu un cuţit, în urma unui scandal conjugal, de faţă cu copilul de 10 ani al celor doi. Reprezentanţii SMURD au ajuns la faţa locului însă nu au putut să îi mai salveze viaţa bărbatului. 


"Echipajul SMURD a intervenit la un pacient de 39 ani injunghiat de sotie. Victima a fost gasita in stop cardio-respirator, s-au inceput manevre de resuscitare, dar victima nu a raspuns la acestea. S-a declarat decesul. La fata locului au intervenit Politia si reprezentantii IML", a transmis Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU SMURD.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, femeia suspectată că şi-a ucis soţul urmând, la momentul redactării acestei ştiri, să fie audiată de anchetatori. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite