Clinica de Oftalmologie a Spitalului CFR Iaşi se închide pentru că şeful intră în concediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doctorul Ion Cijevschi, şeful Clinicii de Oftalmologie a Spitalului CFR intră în concediu în perioada 1-22 august. Fiind singurul medic care lucrează aici a hotărât ca întreg personalul din clinică să-şi ia vacanţă odată cu el şi să închidă secţia în această perioadă.

Ieşenii care au probleme cu vederea nu vor putea călca pragul Clinicii de Oftalmologie a Spitalului CFR din Iaşi în perioada 1-22 august pentru că singurul medic care lucrează aici, Ion Cijevschi, intră în concediu în acest interval.

Spitalul Căi Ferate Iaşi a rămas fără conducere

Şeful secţiei a hotărât ca întregul personal să intre în vacanţă odată cu el pentru a face economie la utilităţi. „Nu ar avea sens ca personalul de aici să lucreze dacă eu nu sunt. Ar fi nişte cheltuieli inutile pe curent, apă şi altele. Oricum, dacă eu nu sunt cadrele sanitare de aici nu au ce să facă. În plus, eu când vin voi avea nevoie de asistente, infirmiere, femei de serviciu. Nu-mi convine ca eu să vin la serviciu şi ele să plece în concediu şi eu să nu am cu cine să fac treabă", spune doctorul Ion Cijevschi.

Iaşi: Burlea jr. şi doctoriţa Narcisa Ianopol urmăriţi penal după ce un pacient al Spitalului CFR a rămas fără vedere (UPDATE)

Pacient din Iaşi orbit de doctor: „Medicii care te mutilează scapă mereu!“

Şeful Clinicii de Oftalmologie a rămas singur să deservească secţia după ce medicul oftalmolog Narcisa Ianopol a fost destituită din funcţie pentru că realiza ilegal injecţii cu Avastin pacienţilor.

Iaşi: Oftalmologul Narcisa Ianopol care făcea experimente ilegale pe „cobai“ cu Avastin a fost dată afară de la Spitalul CFR

Iaşi: Verdict la Spitalul CFR: cobai fără voia lui

Postul său a fost scos însă la concurs. „Postul de medic primar oftalmolog a fost scos la concurs şi sper ca în septembrie-octombrie să fie ocupat. Până atunci eu sunt singurul medic din această clinică", mai spune doctorul Cijevschi.

La Clinica de Oftalmologie a Spitalului CFR nu se fac operaţii de retină şi vitros, aceste cazuri fiind direcţionate către oftalmologii de la Spitalul „Sfântul Spiridon" Iaşi. „Aceste operaţii fac parte dintr-o specialitate relativ nouă a oftalmologie şi le trimitem la doctorii Daniel Brănişteanu şi Ciprian Danielescu", mai spune Cijevschi.

Lunar, Casa de Asigurări de Sănătate Iaşi decontează 90 de intervenţii chirurgicale realizate la această clinică a spitalului.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite