Cea mai tare cameră de cămin din Iași. Cum arată și ce a câștigat studenta care a amenajat-o

0
Publicat:

S-a încheiat concursul în urma căruia a fost stabilită „cea mai tare cameră de cămin” dintr-un campus studențesc din Iași. Câștigătoarea este studentă la Facultatea de Design.

Camera de cămin câștigătoare. FOTO Direcția de Servicii Studențești
Camera de cămin câștigătoare. FOTO Direcția de Servicii Studențești

Direcția Servicii Studențești din Iași a lansat concursul „Cea mai tare cameră de cămin pentru a-i implica pe studenți în amenajarea cât mai creativă a camerei de cămin în care locuiesc, iar câștigătoarea s-a dovedit a fi Elisa Nistor, o studentă de la Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor, din cadrul Universității „Gheorghe Asachi” de la Iași. 

Câștigătorul concursului va primi cazare gratuită în campus până la finalul anului universitar, locul doi va sta gratuit în camera de cămin până în luna mai, iar locul trei - până în luna martie. 

Organizatorii au postat fotografii cu camerele de cămin, iar ceilalți studenți și apropiații au votat prin like-uri camera de cămin preferată. 

Camera câștigătoare. FOTO Direcția de Servicii Studențești
Camera câștigătoare. FOTO Direcția de Servicii Studențești

„Competiția a fost una foarte strânsă, diferența între locul I și locul al II-lea fiind foarte mică, doar de 0,02 puncte din maximum de 25 posibile. Toți cei 70 de studenți din cele 45 de camere înscrise la concurs și-au arătat creativitatea și ingeniozitatea, dar au depus și eforturi considerabile pentru a înfrumuseța spațiul în care vor locui în acest an universitar. De aceea, conducerea Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași a decis să le ofere câte un premiu special tuturor participanților care au obținut minimum 18 puncte. 22 de camere în care locuiesc 28 de studenți au primit acest primit premiul special al juriului, premiu care constă în o lună de cazare gratuită”, au transmis reprezentanții universității ieșene. 

Camera de cămin de pe locul secund. FOTO Direcția de Servicii Studențești
Camera de cămin de pe locul secund. FOTO Direcția de Servicii Studențești

Juriul, format din studenți și reprezentanți ai Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI), a evaluat camerele de cămin intrate în competiție în funcție de creativitatea amenajării și ingeniozitatea mobilării spațiului de locuit, originalitatea organizării camerei, decorațiunile și elementele ce vin să îmbunătățească aspectul vizual al camerei, gradul de curățenie, dar și în funcție de investițiile făcute în cameră sau raportul cost-rezultat al investițiilor financiare făcute.

Camera de cămin de pe locul al treilea. FOTO Direcția de Servicii Studențești
Camera de cămin de pe locul al treilea. FOTO Direcția de Servicii Studențești

Pe poziția secundă s-a clasat o studentă de la Facultatea de Mecanică, iar pe locul al treilea a fost camera de cămin în care stau în acest an doi studenți de la Facultatea de Construcții și Instalații. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite