Care este starea de sănătate a actriţei Draga Olteanu Matei, internată la Iaşi. Detalii de la medicii care o îngrijesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Draga Olteanu Matei   FOTO playtech.ro
Actriţa Draga Olteanu Matei   FOTO playtech.ro

Actriţa Draga Olteanu Matei se află internată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Îndrăgita actriţă Draga Olteanu Matei a ajuns vineri, 13 noiembrie, în stare gravă la Unitatea de Primire Urgenţă a Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi. Sâmbătă, 14 noiembrie, în jurul orei 11.00, starea actriţei era stabilă, potrivit medicilor.

„Pacienta este internată în Terapie Intensivă, pentru gastroenterologie. A fost tratată încă din urgenţă, s-au făcut intervenţii de endoscopie, s-a administrat sânge şi tot ce înseamnă Terapie Intensivă. Este sedată şi monitorizată. Este o pacientă cu patologie multiplă. Are afecţiuni cardiovasculare şi endocrine, care trebuie evaluate şi tratate în continuare. Starea doamnei este stabilă după primele manevre terapeutice”, a declarat pentru „Adevărul” coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

Actriţa are nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un şoc hemoragic pe hemoragie digestivă superioară. 

Starea în care a ajuns actriţa Draga Olteanu Matei vineri, 13 noiembrie, la urgenţe era una critică. Actriţa se afla în comă, cu hemoragie digestivă.

Actriţa Draga Olteanu Matei are 87 de ani şi reprezintă generaţia de aur a teatrului românesc. Aceasta a jucat în 90 de filme, în peste 50 piese de teatru şi 100 de roluri de televiziune.

În 2007, după ce s-a pensionat, Draga Olteanu Matei s-a retras la Piatra Neamţ.

Citeşte şi:

Cauza hemoragiei digestive în cazul actriţei Draga Olteanu Matei: Cel mai probabil, tratamentul anticoagulant pentru o afecţiune cardiovasculară

 

Interviu cu filosofii şi scriitorii Gabriel Liiceanu şi Andrei Pleşu. „Nu cred în reţete. Nu există decât soluţii individuale şi destin“

 

Hărţuire sexuală stupefiantă la Iaşi. Tânăr condamnat la închisoare pentru o metodă de „agăţat” bizară 

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri