Hărţuire sexuală stupefiantă la Iaşi. Tânăr condamnat la închisoare pentru o metodă de „agăţat” bizară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost condamnat cu executare
Bărbatul a fost condamnat cu executare

Un bărbat din municipiul Iaşi a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare după ce a fost găsit vinovat de către judecători de ultraj contra bunelor moravuri. Faptele sunt halucinate.

Întâmplarea în care este protagonist Mădălin Ungureanu a avut loc pe 12 martie 2019, puţin după ce individul a fost la Judecătoria Iaşi, unde era judecat într-un dosar cu infracţiuni rutiere. Mai exact, era inculpat pentru refuz de prelevare probe biologice, infracţiune pentru care s-a ales ulterior cu o condamnare cu suspendare.

După ce a plecat din faţa judecătorilor, individul s-a urcat într-un autobuz de transport public urban din Iaşi. La un moment dat, o tânăra s-a aşezat lângă el. Ungureanu a decis, după ce fata a coborât, să o urmărească până în scara blocului. La un moment dat, între etajul 2 şi 3, Ungureanu şi-a dat jos pantalonii şi chiloţii şi i-a arătat organul genital.

Reclamat de fata hărţuită, dar şi de vecinii acesteia, individul a fost ridicat de
poliţiştii locali şi, la audieri, a recunoscut fapta. „A menţionat că şi-a dat pantalonii şi chiloţii jos după ce persoana vătămată l-a împins, acesta dorind să facă cunoştinţă cu ea şi să o invite la cafea”, se stipulează în dosarul penal.

Inculpatul a acţionat cu forma de vinovăţie a intenţiei directe, întrucât inculpatul a urmărit victima, intenţia acestuia fiind clar conturată, deoarece a urmărit-o până în scara blocului pentru a-şi expune organul genital, urmârind un spiu mai puţin populat pentru a nu se expune oprobriului public, fiind dovedită şi legătura de cauzalitate dintre faptă şi rezultatul socialmente periculos”, au descris judecătorii fapta de exibiţionism a individului.

Având în vedere şi condamnarea anterioară, cu suspendare, judecătorii i-au aplicat în acest dosar o pedeapsă cumulată de patru de închisoare, cu executare.

Vă recomandăm şi: 

Profesorii cer spor de ecran şi bani pentru laptopuri. „Educaţie de calitate se poate oferi doar cu echipamente de ultimă generaţie“ 

Strigătul unei mame: „Doamna Monica Anisie, vă invit să participaţi la o singură oră online la clasa zero“

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri