Autoturism de lux declarat furat din Germania, descoperit la intrarea în România, la doar o zi de la semnalarea furtului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO  I.T.P.F. Iaşi
FOTO  I.T.P.F. Iaşi

Maşina figura în bazele de date ca fiind furată, semnalare introdusă de autorităţile din Germania cu doar o zi înainte. Autoturismul în valoare de 98.000 de lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au depistat la controlul de frontieră un autoturism care fusese introdus în bazele de date ca fiind furat din Germania. 

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetăţeanul român P.A., în vârstă de 62 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Suceava, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz, an de fabricaţie 2018, înmatriculat în Germania.

„Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autorităţile din Germania, cu doar o zi înainte”, spun autorităţile române. 

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 98.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cine este europarlamentarul maghiar prins la o orgie gay: un ultraconservator apropiat de Viktor Orban, care a interzis căsătoriile gay în Ungaria

Romeo Dunca îi pune la zid pe doctorii de la spitalul din Reşiţa: „Iau doar salarii de medici primari şi sparg furuncule”

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite