Au ajuns în spital după ce au fumat ierburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stundeţii au ajuns la spital de la petrecere
Stundeţii au ajuns la spital de la petrecere

În această dimineaţă, la Spitalul de Urgenţe din Iaşi au ajuns în atenţia medicilor şase studenţi cu vârste între 18 şi 21 de ani după ce au consumat substanţe etnobotanice.

Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului de Urgenţe „Sf. Ioan", a precizat că tinerii au fost aduşi în jurul orei 5.00 dimineaţă, iar o parte dintre aceştia au ajuns la spital după ce au consumat substanţe etnobotanice la o petrecere.

„Toţi cei şase tineri au fost evaluaţi la UPU şi li s-a administrat tratamentul corespunzător, dar au refuzat spitalizarea. Cei şase tineri sunt studenţi în Iaşi, trei dintre ei fiind cetăţeni străini", a afirmat doctorul Ciuhodaru. Acesta a mai precizat că de la începutul anului peste 30 de tineri au ajuns la Spital după ce au consumat substanţe etnobotanice

Guvernul a aprobat în această săptămână o ordonanţă de urgenţă prin care mai multe substanţe şi plante etnobotanice au fost interzise, iar decizia intră în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite