A fost prins tânărul care a împușcat un bărbat în Iași. Unde fugise

0
Publicat:

Tânărul în vârstă de 30 de ani, care a împușcat în gât un bărbat din Iași, a fost capturat în Republica Moldova. Alin Plop era căutat de poliție, după atacul armat pe care l-a comis.

Alin Plop a fost prins în republica Moldova Foto: Facebook
Alin Plop a fost prins în republica Moldova Foto: Facebook

Acesta a fugit la scurt timp în Republica Moldova. Deși polițiștii au reușit să-l identifice la scurt timp după comiterea faptei, nu au putut să îl captureze, deoarece acesta a fugit peste graniță.

Alin Plop a împuşcat un bărbat, dintr-o maşină, în seara zilei de 1 februarie. Glonţul l-a lovit pe bărbatul de 40 de ani în gât, astfel că acesta a ajuns la spital.

„Prezenta o plagă produsă posibil de un proiectil de tip glonţ la nivelul regiunii cervicale anterioare. Pacientul era conştient, dar s-a diagnosticat un pneumotorax drept cu retenţia corpului străin la nivelul pleurei şi s-a intervenit în Urgenţă, s-a efectuat stabilizarea pacientului", a declarat prof. dr. Dana Cimpoeşu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Alin Alexandru Plop a fost dat în urmărire generală de Poliţia Română, iar astăzi a fost prins pe teritoriul Republicii Moldova.

Este anchetat și în alte dosare penale

„În fapt, s-a reţinut că la data de 1 februarie, în jurul orei 21,20, în timp ce se afla pe str. Basarabi din municipiul Iaşi, numitul A.M.M. a fost împuşcat în zona cervicală de către numitul P.A.A., care se afla într-un autoturism marca Audi, fiindu-i produsă victimei o plagă împuşcată în regiunea cervicală anterioară şi pneumotorax drept masiv", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Suspectul este anchetat la Iasi într-un dosar de proxenetism, iar de ieri este oficial anchetat pentru tentativa de omor. Plop și-ar fi asteptat rivalul în fața blocului în care locuia acesta, cu pistolul încărcat. Din autoturism a tras un singur foc de arma spre rivalul sau, Marius Angheluță.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite