12 copii din Iaşi au ajuns la spital intoxicaţi din cauza laptelui şi cornurilor primite de la şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii sunt din comuna ieşeană Bălţaţi şi au ajuns la spital luni, 24 ianuarie, cu toxiintoxicaţie alimentară după ce au primit la micul dejun corn şi lapte.

La şcoala din localitatea Valea Oilor, comuna Bălţaţi, s-au deplasat două echipaje medicale care au preluat copiii bolnavi.

Aceştia au fost transportaţi la Spitalul din Târgu Frumos urmând a fi transportaţi, potrivit reprezentanţilor Ambulanţei, la Iaşi.

“Copiii cu simptome de toxiinfecţie alimentară au fost trimise două ambulanţe de la Târgu Frumos, direcţionate către Valea Oilor, pentru a prelua copiii. Momentan vor fi duşi la o unitate de primiri urgenţe din Târgu Frumos şi dacă situaţia o impune vor fi transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi”, a spus Luminiţa Bodran, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Din primele informaţii starea de sănătate a copiilor s-a agravat după ce aceştia, în cursul dimineţii de luni, au consumat la şcoală lapte şi corn.

Laptele a fost asigurat de firma Dorna în timp ce cornurile de către sociatatea Vel Pitar. Există suspiciunea, ce urmează a fi verificată, că produsele consumate de copii să fi fost expirate.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite