Zona cimitirului din Valea Seacă a devenit rampă de gunoi pentru localnici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mormanele de gunoaie au acoperit zona cimitirului. FOTO: Daniel Guţă ADEVĂRUL.
Mormanele de gunoaie au acoperit zona cimitirului. FOTO: Daniel Guţă ADEVĂRUL.

Zona cimitirului din Valea Seacă din municipiul Hunedoara a devenit un adevărat focar de infecţie, din cauza mormanelor de gunoi depozitate la marginea acestuia de localnici.

Cel mai mare cimitir al municipiului Hunedoara pare sufocat de mormanele de gunoi depozitate de hunedoreni în imediata sa apropiere. Nimeni nu pare să îi poată împiedica pe cei care au transformat acest teritoriu într-o adevărată rampă de gunoi.

„Aproape zilnic oamenii aruncă deşeuri menajere sau deşertează materiale de construcţii. Locul a devenit de nefrecventat”, se plânge Raul, un tânăr care aleargă aproape zilnic prin zona Valea Seacă.

Până în urmă cu câţiva ani, pe drumul care traversează zona gunoaielor de la marginea cimitirului, hunedorenii mergeau la vechiul ştrand al municipiului. Fosta zonă de agrement a Hunedoarei a devenit o ruină, dar împrejurimile ei şi-au păstrat frumuseţea.

Vă recomandăm şi:

FOTO O lume dispărută şi uitată: cimitirul vechi al evreilor din Hunedoara a fost părăsit şi lăsat pradă vandalilor

Evreii au părăsit Hunedoara de ani buni. Comunitatea, care număra în trecut câteva sute de suflete, a dispărut treptat, lăsând în urmă însă două cimitire vechi: unul distrus aproape în întregime, iar celălalt cu porţile închise şi puse sub lacăt.

Pisici ucise cu cruzime într-un cimitir din Hunedoara. Imaginile au fost postate pe Internet de un tânăr

O pisică a fost ucisă în chinuri groaznice de un grup de tineri din Hunedoara. Scenele s-au petrecut într-un cimitir din Hunedoara, într-una din nopţile trecute, şi au fost filmate de unul dintre cei care au participat la uciderea acesteia.

FOTO Animalele de companie au propriul cimitir în Hunedoara

Zeci de hunedoreni, dar şi oameni din alte zone ale ţării, şi-au îngroapat câinii şi pisicile într-un cimitir special înfiinţat pentru acestea, la marginea municipiului.

Reprezentanţii Primăriei Hunedoara spun că se vor ocupa de ecologizarea zonei cimitirului din Valea Seacă, cu ajutorul hunedorenilor angajaţi la salubritate. Pe viitor vor fi montate indicatoare de atenţionare asupra amenzilor pe care le riscă localnicii care sunt prinşi aruncând deşeuri.
 

Vă recomandăm şi:

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite