VIDEO Tragedie evitată în ultima clipă pe DN 66: un motociclist care făcea slalom printre maşini, la un pas de accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer a reuşit să evite un accident cumplit în ultimul moment, după ce s-a trezit în faţa maşinii cu un motociclist care făcea slalom printre maşini, cu o viteză ridicată.

Un tânăr din Hunedoara a surprins în imaginile înregistrate de camera de bord a maşinii teribilismul cu care circula un motociiclist, aflat la un pas de a produce un accident cumplit.

Pe Drumul Naţional 66, la intrare în Haţeg dinspre Dealul Haţegului, conducătorul motocicletei a depăşit mai multe maşini, făcând slalom printre ele, şi a reuşit să se strecoare în ultima clipă printre autoturismul hunedoreanului şi un camion

Motociclistul a accelerat apoi pentru a-şi pierde urma, chiar dacă mai avea câteva zeci de metri până la următoarea intersecţie.

Zona Dealul Haţegului, de la intrarea în oraş, este deosebit de riscantă pentru şoferi. Aici au loc frecvent accidente rutiere.


Mai puteţi citi şi:

VIDEO Gestul cutremurător transmis în direct, pe Facebook, de un tânăr. S-a filmat pe autostradă intrând cu maşina într-un TIR: „Tot ce am vrut eu a fost ea”

Radu Cîmpean, un tânăr plecat în Marea Britanie, s-a înecat în ocean. Familia cere ajutor pentru repatrierea trupului său

VIDEO Accident mortal cu motocicleta la ieşirea din Hunedoara spre Deva: o femeie a decedat în impact

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite