VIDEO Scene înfiorătoare în timpul unui spectacol de circ. O tânără acrobată a suferit un accident grav

0
0

Scene de groază s-au petrecut sâmbătă în timpul unui spectacol de circ în Hunedoara. O tânără acrobată a fost rănită grav în timpul unei demonstraţii.

Copiii aduşi în număr mare de părinţi la un spectacol de circ care a avut loc, sâmbătă după-amiaza, în Hunedoara, au asistat la o scenă cumplită.

O tânără acrobată, „miss Virginia” s-a prăbuşit pe pâmânt de la circa patru metri înălţime, după ce coarda cu care era susţinută în are s-a rupt.

Accidentul, care a creat panică în rândul spectatorilor şi al angajaţilor circului, s-a petrecut chiar la începerea momentului artistic.

„Am fost împreună cu fiul meu de patru ani la circ, iar la câteva minute de la începerea spectacolului, la scurt timp după ce miss Virginia a intrat în scenă şi s-a înălţat cu coarda s-a prăbuşit în faţa noastră. Oamenii au intrat în panică, din întreaga sală se auzeau ţipete, am ieşit cu copilul tremurând de acolo după ce am văzut-o pe fată căzând”, a povestit o hunedoreancă.

Victima a fost preluată de un echipaj al SMURD şi transportată la spitalul din Hunedoara.

„Tânăra de 19 ani, angajată a unui circ din Ungaria, a fost transportată la spitalul din Hunedoara, cu politraumatism prin cădere de la înălţime, unde a şi rămas internată”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţia Hunedoara a întocmit dosar penal de vătămare corporală din culpă în acest caz.


Mai puteţi citi şi:

Accident pe un bulevard din Hunedoara: o femeie a fost lovită de maşină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni

Revoltă după tragedia şoferului intrat pe contrasens pe DN 7. Indicatorul care a creat confuzia criminală

Tânăr motociclist mort într-un accident rutier. O pasageră de 25 de ani a ajuns în stare gravă la spital

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite