VIDEO Şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva a intrat în conservare. Lucrările vor fi reluate după sărbătorile de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zidul de sprijin de la Şoimuş. FOTO: DRDP Timişoara.
Zidul de sprijin de la Şoimuş. FOTO: DRDP Timişoara.

Lucrările de construcţie a autostrăzii Lugoj – Deva au fost suspendate până la începutul anului viitor. Două loturi ale viitoarei autostrăzi din vestul ţării se află în şantier de la începutul anului 2014.

Şantierul Autostrăzii Lugoj – Deva a intrat în conservare, iar lucrările de construcţie vor continua de la începutul anului viitor.

„Antreprenorul general de pe şantierul Lotului 4 A1 Lugoj - Deva a finalizat, în cursul acestei săptămâni, zidul de sprijin din beton armat din zona versantului Şoimuş, pe taluzul de debleu, şi a executat lucrări de conservare a şantierului pentru perioada de iarnă. În paralel, în aceste zile, s-au mai executat lucrări de montare a panourilor fonoabsorbante. În cursul zilei de azi, antreprenorul va înceta activitatea pe şantier, pentru perioada sărbătorilor de iarnă”, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

În aceste zile şi pe Lotul al treilea au loc lucrări de conservare a şantierului, construcţia urmând să fie reluată după sărbători.

Video: DRDP Timişoara / Facebook

autostrada foto drdp timisoara

Construcţia Loturilor trei şi patru ale viitoarei autostrăzi din vestul ţării a demarat la începutul anului 2014. Lucrările la cei peste 40 de kilometri ai celor două tronsoane aveau termen de finalizare în vara anului 2016. Potrivit estimărilor antreprenorilor, ele ar putea fi date în folosinţă din vara anului viitor.

autostrada foto drdp timisoara
autostrada foto drdp timisoara

Vă recomandăm să citiţi şi:

Autostrada cu cele mai lungi tuneluri din România a rămas în impas. De ce întârzie startul lucrărilor pe „coridorul verde”

VIDEO Cum este „zidit” Dealul Liliecilor pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva. Ministrul Transporturilor: „Este prima lucrare de asemenea anvergură”

VIDEO Cum arată nodul rutier uriaş de la Soimuş. Este una dintre conexiunile vitale ale viitoarei autostrăzi Lugoj-Deva

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite