VIDEO S-au deschis patinoarele din Deva şi Hunedoara: intrarea costă 5 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patinoarul din Hunedoara.
Patinoarul din Hunedoara.

Hunedorenii sunt invitaţi să încerce gheaţa celor două patinoare din Deva şi Hunedoara, la preţuri de intrare începând de la 5 lei.

Patinoarul din Hunedoara a fost deschis astăzi şi este amenajat în zona Union din municipiul. Costul intrării este de 5 lei de persoană, iar taxa de închiriere a patinelor este de 5 lei, pentru o pereche.

Administraţia locală a decis schimbarea locaţiei patinoarului artificial din Hunedoara. Acesta a fost amenajat mai aproape de centrul civic al oraşului.

Patinoarul din municipiul Deva funcţionează la poalele Cetăţii şi este acoperit. Tariful de acces pe gheaţă este de 5 lei, iar costul de închiriere al patinelor este de 10 lei.

Programul de funcţionare al patinoarului este, în fiecare zi, până la ora 22:00.

Patinoar Hunedoara, decembrie 2015

Patinoarul din Hunedoara


Vă recomandăm şi:

VIDEO Cetatea Devei a fost iluminată festiv. Cum a fost pus în valoare în această iarnă simbolul municipiului

Sărbătorile de iarnă au transformat înfăţişarea Cetăţii Devei. Cei care ajung în reşdinţa de judeţ sunt invitaţi să admire jocul de lumini proiectat pe monumentul istoric reprezentativ pentru Deva.

Marile mistere de Sfântul Andrei: Anul nou dacic, noaptea strigoilor şi a lupilor, ritualurile erotice făcute de femei

Sfântul Andrei este celebrat în 30 noiembrie, iar sărbătorii sale i-au fost asociate nenumărate obiceiuri şi credinţe arhaice, unele cu totul neobişnuite. Se spune că în noaptea Sfântului Andrei strigoii bântuie prin lume şi au puterea de a face rău, iar alte tradiţii leagă această sărbătoare de intrarea în Anul nou dacic.

Deva şi Hunedoara cheltuie sute de mii de lei pentru podoabele de iarnă. Ce spun primarii despre investiţiile de sezon

Aproape 400.000 de lei vor fi cheltuiţi în Hunedoara pentru ornamentele de Crăciun şi pentru iluminarea oraşului de sărbători. În Deva, costul închirierii ornamentelor şi a împodobirii străzilor va fi de 550.000 de lei, iar aprimăria din Petroşani investeşte 336.000 de lei pentru decoraţiuni. Preţurile nu conţin TVA.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite