VIDEO Pompierul decedat după ce s-a infectat cu Covid 19 a fost omagiat de colegii din ISU Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moment de reculegre la ISU Hunedoara.
Moment de reculegre la ISU Hunedoara.

Sirenele au sunat, timp de două minute, la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, în memoria unui pompier decedat după ce a fost infectat cu coronavirus.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara i-au adus un omagiu plutonierului adjutant Viorel Dimboi, din Constanţa decedat la 48 de ani. Bărbatul lucra ca pompier de 13 ani.

„Omagiu pentru colegul nostru de la Constanta răpus de SARS-CoV-2. În semn de recunoştinţa, preţ de 2 minute in toate subunităţile de pompieri din judeţul Hunedoara şi din ţară a fost ţinut un moment de reculegere, cu semnalele acustice şi luminoase ale autospecialelor in funcţiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Pompierul Viorel Dîmboi activa în cadrul ISU Dobrogea - Detaşamentul de pompieri Cernavodă. A fost internat cu coronavirus în Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Starea sa s-a agravat, fiind transferat la Bucureşti. „Bărbat, 48 ani din judeţul Constanţa. Internat în INBI Balş - ATI în data de 17 aprilie 2020, prin transfer din Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Rezultat pozitiv pe data de 13 aprilie 2020. Decedat pe data de 17 aprilie 2020. Comorbidităţi: Obezitate”, a informat Grupul de Comunicare Strategică.


Mai puteţi citi şi:

Coronavirus în judeţul Hunedoara. Încă trei decese: pacienţi vârstnici, cu boli grave

Pas important în testările Covid 19. Aparatul PCR achiziţionat de spitalul din Hunedoara a fost pus în funcţiune

VIDEO Ce spune medicul Constantin Vlase despre noua organizare a Spitalului Deva, intrat sub conducere militară

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite