VIDEO Ploaia torenţială a făcut prăpăd la marginea Devei. Peste 100 de gospodării au fost inundate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inundaţii în Cristur. FOTO: ISU Hunedoara.
Inundaţii în Cristur. FOTO: ISU Hunedoara.

Zeci de pompieri au intervenit în ajutorul localnicilor din satele aflate în zona Devei, după ce ploaia torenţială a dus la inundarea a peste 100 de gospodării.

A fost cod portocaliu de vreme severă în judeţul Hunedoara, iar ploaia torenţială căzută joi, după-amiază, a produs pagube în satele din vecinătatea Devei.

„În acest interval au căzut precipitaţii în aversă, ce au depăşit 40 de litri pe metru pătrat, zona cea mai afectată fiind localităţile Cristur şi Cârjiti. Peste 30 de pompieri ai Detaşamentelor Deva şi Hunedoara şi ai Secţiei Ilia acţionează cu multiple echipe utilizând şapte motopompe transportabile şi şase autospeciale pentru evacuarea apei din peste 100 de curţi, beciuri şi anexe, situate pe patru străzi. DJ 708 E, între Cârjiţi şi Popeşti, a fost blocat de torenţii scurşi de pe versanţi.

Deocamdată nu se impune evacuarea populaţiei”, a informat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

inundatiihd
inundatiihd


FOTO: ISU Hunedoara.

inundatiihd

Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Deva a ajuns sub ape după ploaia torenţială. Canalizarea nu a făcut faţă, iar cartierele oraşului au fost inundate

VIDEO Peste 60 de gospodării au fost inundate în Valea Jiului. Într-un subsol a fost găsit un bărbat electrocutat

Episcopia a strâns bani pentru familiile afectate de inundaţii. Cât vor primi localnicii pentru a-şi reface gospodăriile

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite