VIDEO Momente cumplite pentru şoferul unui autobuz. Maşina a luat foc în mers, iar în câteva minute a ars cu totul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Hunedoara.
FOTO: ISU Hunedoara.

Un incident petrecut pe Drumul Naţional 76 Deva – Brad le-a dat fiori şoferilor care circulau prin zonă. Un autobuz a fost mistuit de flăcări.

Traficul rutier a fost restricţionat, joi, pe Drumul Naţional 76, între Deva şi Brad, în dreptul localităţilor Vălişoara şi Luncoiu de Jos, după ce un autobuz a luat foc în mers. Incendiul a izbucnit de la o defecţiune la instalaţia electrică.

„Un autobuz fără pasageri care circula pe ruta Brad – Deva, pe DN76, în dreptul localităţii Luncoiu de Jos a fost cuprins de un incendiu, izbucnit de la compartimentul motor. Incendiul a cuprins în totalitate mijlocul de transport. În urma intervenţiei pompierilor militari din cadrul Staţiei Brad incendiul a fost lichidat”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Autobuzele electrice vor circula în Deva. Municipiul a obţinut de la UE peste zece milioane de euro pentru achiziţia lor

Clipe cumplite pentru un bărbat şi soţia sa. S-au răsturnat cu tractorul scăpat de sub control: bărbatul a murit

Colegii elevului premiant găsit spânzurat înainte de BAC: „Suntem foarte trişti şi mâhniţi. Era iubit de colegi şi nimeni nu l-a marginalizat, jignit sau hărţuit“

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite