VIDEO Imaginile virale care au revoltat zeci de mii de oameni: „Aurul verde al ţării, oxigenul nostru, trimis la export”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trenul de marfă încărcat cu lemne a stârnit un val de reacţii. Captură video: Beni Lupu / Facebook.
Trenul de marfă încărcat cu lemne a stârnit un val de reacţii. Captură video: Beni Lupu / Facebook.

Imaginile publicate de un român pe pagina sa de Facebook au stârnit un val de reacţii de revoltă. Zeci de mii de oameni au reacţionat la clipul de un minut.

Un clip video de un minut, publicat de Ziua Naţională a României de un devean, pe pagina sa de Facebook, a stârnit zeci de mii de reacţii de nemulţumire.

În imaginile realizate de Beni Lupu, este prezentat un tren de marfă cu circa 50 de vagoane încărcate cu lemne, care tranzitează gara municipiului Deva, venind dinspre Arad spre Sebeş. Din 1 decembrie, când a fost publicat, clipul a fost văzut de aproape un milion de oameni.

„Până şi copacii emigrează”, „Este un munte întreg de lemne în acest tren”, „Aurul verde al ţării, oxigenul nostru, tăiat şi trimis la export”, au fost câteva dintre miile de comentarii primite la clipul publicat. Garnitura prezentată în imagini nu se deplasa însă spre frontierele ţării, ci dinspre zona de vest, cel mai probabil din afara ţării, spre zona centrală a României.

Sursa video: Beni Lupu / Facebook.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Exploatarea aurului de la Certej aduce defrişări masive: primele 56 de hectare de pădure scoase din fondul forestier

VIDEO România sălbatică: 14 zimbri au fost aduşi din Germania în Munţii Poiana Ruscă. Drumul lung spre libertate al celor mai mari animale din Europa

Secretele retrocedării controversate a 10.000 de hectare din Retezat. Ce avere mai aveau baronii Kendeffy în anii '20

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite