VIDEO Cele mai riscante tronsoane de drum naţional sunt dotate cu parapeţi de beton, pentru a opri tragediile rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape cinci kilometri de parapeţi mediani şi marginali vor fi montaţi în următoarele zile în locurile riscante pentru siguranţa şoferilor de pe DN 66 şi DN 7, în judeţul Hunedoara.

Cinci tronsoane de drum naţional, din judeţul Hunedoara vor avea separatoare de mers, menite să reducă riscul accidentelor rutiere, în zone considerate riscante.

Cea mai mare lungime a noilor parapeţi din beton montaţi pe şosele din Hunedoara va fi cea de pe Dealul Haţegului, unde în ultimii ani s-au petrecut numeroase accidente grave.

„Pe drumurile naţionale de pe raza judeţulului Hunedoara are loc montarea de parapet median şi marginal de beton după cum urmează: DN 66, km 182+700 – 185+300, ieşire Haţeg spre Simeria; DN 7, km 383+900 – 384+500, ieşire Sântuhalm spre Simeria; DN 7, km 393+200 – 393+250, ieşire Deva spre Mintia; DN 7, km 395+000 – 395+450, intrare Mintia şi DN 7, km 399+000 – 399+170, ieşire Mintia”, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

VIDEO: Parapeţii de pe Dealul Haţegului. DRDP Timişoara

În anii trecuţi au mai fost montaţi parapeţi din beton pe o porţiune de aproape un kilometru, la ieşirea din municipiul Deva spre Mintia, unde în trecut au avut loc mai multe tragedii rutiere.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident cumplit produs de un tânăr fără permis, care a gonit cu viteză maximă: a murit în maşina zdrobită de copaci

Scene înfiorătoare s-au petrecut, luni dimineaţa, în apropiere de Haţeg. Un tânăr de 34 de ani a murit după ce a lovit cu maşina doi copaci. Bărbatul conducea cu viteză excesivă, deşi nu avea permis de conducere.

FOTO Accident rutier pe Drumul Naţional 66: doi tineri s-au răsturnat cu maşina scăpată de sub control

Doi tineri au fost răniţi în urma unui accident rutier care a avut loc, vineri, pe Drumul Naţional 66, între Simeria şi Haţeg. Şoferul autoturismului a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit în decor.

FOTO Accident rutier pe DN 66: o maşină cu doi pasageri blocaţi în interior a rămas suspendată deasupra căii ferate

Un accident rutier s-a petrecut, luni seara, pe Drumul Naţional 66, în apropiere de Haţeg. Două maşini s-au ciocnit pe un pod, iar una dintre ele a ajuns într-o râpă, cu doi pasageri blocaţi în interior. Autoturismul risca să se prăbuşească pe calea ferată.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite