Victima „monstrului din parc” a fost transferată la un spital din Timişoara. În ce stare se află

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secvenţele agresiunii. Colaj, capturi din clipul publicat pe Facebook.
Secvenţele agresiunii. Colaj, capturi din clipul publicat pe Facebook.

Copilul în vârstă de 13 ani, agresat de un tânăr într-un parc din Hunedoara, a fost transferat la o clinică din Timişoara.

Copilul de 13 ani, victima „monstrului din parc”, a fost transferat la o clinică din Timişoara pentru investigaţii suplimentare. „Starea generală a copilului este bună. S-a decis, însă, transferul acestuia la Timişoara pentru un consult neuropsihiatric, acesta fiind cel mai apropiat spital care are secţie de neuropsihiatrie pediatrică”, a declarat  dr. Emil Stoica, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, potrivit Servus Hunedoara.

Monstrul din parc. Scene de o violenţă extremă la locul de joacă. Doi copilaşi, agresaţi cu sălbăticie VIDEO

VIDEO - Imagini cu impact emoţional

Victima „monstrului din parc”, în spital. În ce stare se află copilul după actele de violenţă extremă

Duminică, minorul trântit în cap de Alexandru Cobzaru (29 de ani), într-un loc de joacă din Hunedoara a suferit o fractură craniană, în zona occipitală, cu pierdere de cunoştinţă şi amnezie retrogradă şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. Tânărul care a comis agresiunea a fost reţinut preventiv şi, ulterior, trimis în arest pentru 30 de zile, fiind acuzat de loviri şi alte violenţe. În prezent el se află în arestul IPJ, însă a contestat decizia magistraţilor Judecătoriei Hunedoara, solicitând o măsură preventivă mai blândă. În 15 februarie, Tribunalul Hunedoara va decide asupra solicitării sale.

Scenele agresiunii petrecute duminică au fost filmate cu un telefon mobil, iar clipul video de câteva zeci de secunde au stârnit un val de furie pe reţelele sociale. În imagini se vede cum Alexandru Cobzaru l-a atacat cu sălbăticie şi fără a avea vreo ezitare,  pe copilul în vârstă de 13 ani, care se afla într-un loc de joacă amenajat într-un cartier din municipiu. Imaginile îl arată pe acesta îndreptându-se furios către copilul care se dădea pe un leagăn, iar după ce l-a înjurat, strigându-i „Vino aici, f... morţii mă-tii”, l-a strâns cu mâinile de gât, l-a ridicat deasupra capului său şi l-a trântit puternic de caldarâm. Copilul, care este chiar nepot al agresorului, s-a prăbuşit cu zgomot, lovindu-se cu capul şi cu spatele de tartan, iar după ce a mişcat de câteva ori din mâini şi a gemut, a rămas neclintit, leşinând din cauza şocului. Bătăuşul şi-a întors privirile de la victima aflată în stare de inconştienţă şi s-a îndreptat spre propriul fiu, în vârstă de şapte ani, aflat în acelaşi loc de joacă. L-a îmbrâncit şi pe acesta şi l-a înjurat, plecând apoi liniştit spre casă.

O tânără a sărit în ajutorul copilului aflat pe caldarâm, iar în scurt timp acesta a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. Duminică seara, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, urmat de pierderea conştiinţei. Duminică, în câteva zeci de minute după agresiune, imaginile şocante de la locul de joacă au devenit virale pe reţelele de socializare. Mii de oameni au cerut pedepsirea bătăuşului din Hunedoara. La scurt timp autorul violenţelor a fost arestat. El a recunoscut fapta şi a susţinut că nu şi-a putut controla furia, aflând că minorii s-au certat.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Infernul copiilor abandonaţi, descoperit de americani în era post-Ceauşescu: „E un lagăr al morţii” VIDEO

Secretul sumbru al regimului Ceauşescu. Ce practică barbară a cauzat epidemii de HIV la bebeluşi

Cum reuşeşte o văduvă să se bucure de viaţă în ţinutul dezolant al combinatului din Hunedoara VIDEO

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite