Vasile Iorgovan a fost trimis în judecată. Şeful AJOFM Hunedoara e acuzat de conflict de interese

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Iorgovan a fost trimis în judecată, sub acuzaţia de conflict de interese. FOTO: zhd.ro
Vasile Iorgovan a fost trimis în judecată, sub acuzaţia de conflict de interese. FOTO: zhd.ro

Procurorii  din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au finalizat  cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a directorului executiv al AJOFM Hunedoara, Vasile Iorgovan,  pentru comiterea infracţiunii de conflict de interese.

Procurorii  au dispus trimiterea în judecată a directorului executiv al Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Hunedoara, Vasile Iorgovan,  pentru comiterea infracţiunii de conflict de interese.

Procurorii au reţinut că, în anului 2012, Iorgovan, în calitate de director executiv al AJOFM Hunedoara a încheiat, prin atribuire directă, un contract de executare lucrări de reparaţii curente cu o societate administrată de ginerele său, A.V.,  ceea ce a dus la obţinerea unui folos material pentru acesta, constând în suma de 82.772,48 lei, reprezentând valoarea contractului, sumă încasată efectiv de societate de la AJOFM Hunedoara.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare Judecătoriei Deva.


Vă recomandăm şi:

Mandat de arestare prelungit pentru preotul acuzat de evaziune fiscală          Tribunalul Bihor a admis măsura de prelungire cu 30 de zile a duratei arestării preventive pentru Ioan Poenar, preotul din Luncoiu de Jos, acuzat de evaziune fiscală, dar şi pentru ceilalţi şapte inculpaţi din dosarul instrumentat de DNA, în care prejudiciul reclamat se ridică la 14 milioane de euro.

Traian Berbeceanu, după ce DNA a pus sub acuzare procurorii care l-au înlăturat: „Vreau să mă întorc în BCCO”                Traian Berbeceanu a obţinut o victorie importantă împotriva procurorilor care l-au trimis după gratii şi care astăzi, la rândul lor, au fost puşi sub învinuire de DNA pentru infracţiuni de abuz în serviciu şi în dauna sa. În faţa blocului unde locuieşte, Berbeceanu a vorbit despre cum a primit decizia DNA, cu privire la acuzarea procurorilor Ioan Mureşan şi Sergiu Cean şi a poliţistului Alin Munteanu.

Ovidiu Hada află joi soluţia în cel de-al doilea dosar instrumentat de DNA         Curtea de Apel Alba Iulia se va pronunţa în procesul fostului primar al Hunedoarei, Ovidiu Hada, şi a celorlalţi patru inculpaţi din dosar, trimişi în judecată în 2011, de Direcţia Naţională Anticorupţie.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite