UPDATE „Rambo” din Vălişoara îi aştepta pe poliţişti cu degetul pe trăgaciul armei de foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nemulţumit că nu a mai fost nevoie de serviciile sale, Daniel Sâna, în vârstă de 29 de ani, din Vălişoara, a intrat în casa soacrei lui Petru Bedea, un vânător la care lucrase cu ziua, i-a furat acestuia arma de vânătoare de calibrul 7,57 mm, ţinută într-un dulap, şi cartuşiera cu 14 cartuşe de vânătoare şi a început să îl caute prin sat să îl împuşte.

Operaţiune de comando a poliţiştilor pentru capturarea lui „Rambo” din Vălişoara

Daniel Sâna a luat-o pe Floarea Munteanu, soacra fostului său angajator, care se adăpostea în casă, şi a ameninţat-o că o va împuşca pe ea şi pe ginerele ei. “Femeia a avut inspiraţia să îl ademenească pe agresor până în faţa locuinţei surorii ei, din apropiere, iar apoi s-a baricadat înăuntru şi a anunţat telefonic Poliţia”, a spus Sevel Vecleniţ, şeful Poliţiei Vălişoara.

A terorizat un sat întreg
Înarmat până în dinţi şi aţâţat de alcoolul consumat, “Rambo” a început să tragă cu arma în uşile şi pereţii casei. Vecinii, îngroziţi, s-au ascuns prin şuri şi au tras obloanele. “Eu mă aflam în casă. M-am speriat îngrozitor. Credeam că o să ne omoare”, a povestit Larisa Raţ, în vârstă de 16 ani, nepoata femeii. “Am fugit din calea lui. Ştiu că a violat o femeie şi a făcut puşcărie. Este periculos”, a adăugat Mărioara Raţ, aflată şi ea în casă, la momentul asediului.

A fost capturat de poliţişti

Floarea Munteanu a reuşit să iasă din casă pe o uşă laterală. Între timp, au intrat în acţiune poliţiştii şi trupele speciale de la DPIR Hunedoara. Daniel Sâna aştepta, aşezat pe un fotoliu, cu degetul pe trăgaci şi cu cartuşiera prinsă la brâu. Nu a avut, însă, nicio reacţie la atacul poliţiştilor. “Rambo” a fost pus la pământ şi încătuşat, iar acum se află în arestul Poliţiei Deva. Ar putea fi cercetat pentru tentativă de omor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite