Un tânăr din Hunedoara a fost terorizat de un bărbat înarmat cu un cuţit şi pistol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: IPJ Hunedoara.
FOTO: IPJ Hunedoara.

Un tânăr din Hunedoara a fost terorizat de un bărbat înarmat cu un cuţit şi cu un pistol. Recent, acelaş ii individ l-a urmărit cu o macetă pe tânăr.

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti, în Hunedoara, după ce a terorizat un localnic, de 28 de ani. Acesta din urmă a reclamat că, duminică seara, fiind în zona blocului unde locuieşte, în urma unui conflict verbal, a fost ameninţat cu un pistol (tip airsoft) şi cu un cuţit, de cel pe care îl cunoştea doar după prenume.  

„O patrulă de siguranţă publică a ajuns la faţa locului, unde l-a identificat şi l-a dezarmat pe prezumtivul autor al faptei, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Hunedoara. Poliţiştii au stabilit că acesta, şi în data de 8 ianuarie 2021, l-a lovit cu pumnul pe tânărul de 28 de ani, i-a adresat ameninţări şi l-a urmărit cu o macetă, ridicată de poliţişti, la acea dată, cu ocazia intervenţiei la faţa locului”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Insectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Agresorul este anchetat pentru lovire sau alte violenţe şi ameninţare. „Acesta a fost reţinut preventiv pentru o perioadă de 24 ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva, urmând  să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere corespunzătoare”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

13 afgani şi pakistanezi au fost depistaţi de poliţişti în Ilia. Voiau să ajungă ilegal în Occident

Splendoare în munţi. Râul sălbatic care scaldă adâncurile Peşterii Cioclovina VIDEO

Locul interzis de sub Cetatea Devei. Aici s-a născut legenda tunelului secret până la Castelul Corvinilor VIDEO

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite