Un profesor terorizat de un elev a cerut ajutor jandarmilor. Adolescentul şi-a ameninţat dascălul după o notă mică

0
0
Jandarmii au intervenit în ajutorul unui dascăl, la un liceu din Orăştie, care a reclamat că a fost ameninţat cu bătaia, pentru că a dat o notă mică unui elev. Jandarmii au intervenit în ajutorul dascălului.
Jandarmii au intervenit în ajutorul unui dascăl, la un liceu din Orăştie, care a reclamat că a fost ameninţat cu bătaia, pentru că a dat o notă mică unui elev. Jandarmii au intervenit în ajutorul dascălului.

Jandarmii au intervenit în ajutorul unui dascăl, la un liceu din Orăştie, care a reclamat că a fost ameninţat cu bătaia, pentru că a dat o notă mică unui elev.

Un elev din clasa a unsprezecea, de la un liceu din Orăştie, a fost amendat de jandarmi, pentru că şi-a ameninţat profesorul, supărat că a fost evaluat cu o notă mică.

„Jandarmii hunedoreni aflaţi în misiune de ordine publică în zona instituţiilor de învăţământ din municipiul Orăştie, au fost sesizaţi cu privire la faptul că un elev a adresat ameninţări cu acte de violenţă unui profesor. Jandarmii s-au deplasat la instituţia de învăţământ respectivă şi au sancţionat tânărul cu amendă conavenţională în valoare de 500 lei, pentru proferarea de ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”, a informat maiorul Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratuluide Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Bătaie între prostituate după o partidă de sex pe marginea DN 7: ce chinuri a suferit tânăra umilită de rivala sa geloasă

O prostituată a fost reţinută de poliţişti după ce şi-a bătut rivala, mai tânără, şi a deposedat-o de bani şi de telefonul mobil. Scenele s-au petrecut în plină zi, pe marginea Drumului Naţional 7.

Ancheta morţii stranii a lui Darius Şendroiu. Cine l-a împuşcat pe tânărul afacerist: au fost găsite două gloanţe

Parchetul de pe lângă Judecătoria Haţeg efectuează cercetări în dosarul penal înregistrat după uciderea lui Darius Şendroiu, în timpul unei partide de vânătoare din Munţii Orăştiei. Rezultatele expertizei balistice solicitate în cauză vor stabili cine poate fi suspectat de uciderea tânărului. De la faţa locului au fost ridicate armele vânătorilor, dar şi două tuburi de cartuşe goale.

Secretul brăţării dacice recuperate într-o operaţiune periculoasă. Cum a fost capturat cămătarul care a vrut să vândă comoara cu 110.000 de euro

Comorile dacice de aur, descoperite în siturile din Munţii Orăştiei şi traficate pe piaţa neagră a antichităţilor, au stârnit de-a lungul timpului interesul şi fantezia publicului. Cea mai spectaculoasă acţiune de recuperare a unei brăţări antice a avut loc în Hunedoara. După o investigaţie complexă, la care au contribuit şi ofiţeri sub acoperire, autorităţile au intervenit în forţă pentru prinderea celui care o deţinea.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite