Bătaie între prostituate după o partidă de sex pe marginea DN 7: ce chinuri a suferit tânăra umilită de rivala sa geloasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O prostituată a fost reţinută de poliţişti după ce şi-a bătut rivala, mai tânără, şi a deposedat-o de bani şi de telefonul mobil. Scenele s-au petrecut în plină zi, pe marginea Drumului Naţional 7.

O tânără de 21 de ani care se prostitua pe marginea Drumului Naţional 7, la intrare în Simeria, a fost bătută şi jefuită, în plină zi, de o altă prostituată.

Femeia a rămas fără banii pe care i-ar fi strâns de la clienţii săi în ziua respectivă şi a cerut ajutorul poliţiştilor. A reclamat că a fost agresată, ameninţată cu moartea şi umilită de rivala sa.

„Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat partea vătămată, o tânără în vârstă de 21 de ani, din municipiul Orăştie, care a reclamat că a fost deposedată de 150 de lei şi un telefon mobil, prin întrebuinţarea de ameninţări şi acte de violenţă, de către o altă tânără. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit identificarea unei femei în vârstă de 31 de ani, din municipiul Orăştie, suspectă de comiterea infracţiunii de  tâlhărie”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Femeia care a comis infracţiunile a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Judecătoriei Deva cu propunere de arestare preventivă.


Vă recomandăm şi:

Coşmarul adolescentei violate în fosta unitate militară: eleva răpită şi abuzată sexual a scăpat de pervers, fugind goală în stradă

O clădire dezafectată dintr-o fostă unitate militară a fost locul unde o adolescentă de 15 ani, răpită de pe stradă, a fost violată şi supusă perversiunilor sexuale. Ancheta a scos la iveală amănunte şocante despre drama suferită de minoră, pe care autorităţile nu au făcut-o publică. Autorul infracţiunii a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Drama prostituatei Florica, terorizată de violatorul îndrăgostit de ea: tânăra a fost legată, tunsă cu cuţitul şi violată, dar s-a temut să-şi reclame călăul

O tânără de 33 de ani a trecut prin momente cumplite după ce a căzut în mâinile unui violator care se îndrăgostise de ea. Ancheta în urma căreia a fost condamnat bărbatul a scos la iveală amănunte înfiorătoare: femeia, care îşi câştiga existenţa din prostituţie, a fost ţinută prizonieră, legată de mâini, crestată cu cuţitul şi violată. Violatorul a solicitat revizuirea pedepsei de cinci ani de închisoare.

O prostituată de 22 de ani a trecut prin clipe de groază: doi clienţi au bătut-o pe un câmp şi au jefuit-o de toţi banii

O tânără care se prostitua la intrarea în municipiul Deva, pe Drumul Naţional 7, a trecut prin adevărate spaime, după ce a acostat doi clienţi din judeţul Arad, împreună cu care s-a îndreptat spre un teren viran al satului Sântuhalm, pentru a practica relaţii sexuale contra-cost.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite