Moartea stranie a tânărului Darius Şendroiu. A fost împuşcat la vânătoare, în Munţii Orăştiei, de poliţistul aflat cu el

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene stranii s-au petrecut la o vânătoare în Munţii Orăştiei. Darius Şendroiu, un tânăr a fost împuşcat de un alt vânător, Horaţiu Onescu, şef de post al comunei Boşorod. Victima a murit. Potrivit poliţiştilor, a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

Darius Şendroiu, fiul unui om de afaceri din Hunedoara, a fost împuşcat aseară, la o partidă de vânătoare, în pădurile din Munţii Orăştiei.

„Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare 50 Ursici (zona Alun-Boşorod) s-a  produs un accident de vânătoare în urma căruia o persoană a fost grav rănită. Până la sosirea echipei medicale, victima, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Deva, a decedat”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Horaţiu Onescu, şeful Postului de Poliţie din Boşorod, a fost cel care a tras cu arma, potrivit primelor informaţii oferite de anchetatori, iar victima a fost lovită în zona gâtului.

„Echipele de poliţie, însoţite de procurorul criminalist, s-au deplasat la faţa locului pentru efectuarea activităţilor specifice în astfel de situaţii, din primele verificări rezultând că partida de vânătoare a fost organizată cu îndeplinirea condiţiilor legale, iar prezumtivul autor este o persoană în vârstă de 37 de ani – membru vânător şi participant la vânătoare”, a informat Inspectoratulde Poliţie Judeţean Hunedoara.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, ancheta fiind efectuată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

„Pe lângă ancheta penală pentru ucidere din culpă, efectuată sub coordonarea procurorului, există şi o anchetă disciplinară, dispusă de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, vizând circumstanţele în care s-a produs acest incident”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Poliţistul se afla în timpul liber, vânătorii erau deţinători legali de arme, iar vânătoarea era autorizată ca vânătoare de mistreţi, au informat reprezentanţii Inspectoratului.


Vă recomandăm şi:

Fata care a înnebunit un austriac şi i-ar fi luat mii de euro, spunându-i că se va căsători cu el, va fi extrădată în Austria

Curtea de Apel Alba Iulia a decis ca Georgiana Salomia, tânăra din Petroşani acuzată de un austriac că l-a lăsat fără aproape 70.000 de euro, cu promisiunea că se va mărita cu el, să fie extrădată în Austria, în baza unui mandat european de arestare.

Cumplita crimă comisă de o mamă: Arabela a ascuns sarcina 9 luni, şi-a lăsat pruncul născut de Anul Nou să moară îngheţat şi a plecat la serviciu

Arabela Şaran (30 de ani) a fost trimisă în faţa magistraţilor Tribunalului Hunedoara, cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat. Anchetatorii au stabilit faptul că femeia, asistentă medicală, şi-a ascuns starea de graviditate de apropiaţii săi şi a ucis cu sânge rece copilul pe care îl născuse în noaptea Anului Nou.

Copiii morţi în incendiul provocat de mama - criminală au fost înmormântaţi. Femeia a fost huiduită şi aproape linşată  la căpătâiul celor trei prunci ucişi

Cei trei copii cu vârste între un an şi 10 ani, care au murit în urma incendiului ce le-a cuprins apartamentul, în timp ce mama acestora îi încuiase în locuinţă şi ieşise la cumpărături, au fost înmormântaţi astăzi în Uricani. Femeia a venit, din spital, să îşi conducă pruncii pe ultimul drum, însă la groapă a fost aproape linşată de rude.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite