Un incendiu a mistuit un adăpost de animale: doi cai şi o vacă au murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a mistuit un adăpost de animale din satul Bunila, iar un cal şi o vacă au murit cuprinşi de flăcări. Pompierii au avut dificultăţi la a ajunge la locul incendiului, din cauza drumului acoperit cu gheaţă şi zăpadă.

Proprietarii unei gospodării din satul Bunila au pierdut animalele, în urma unui incendiu provocat de un scurt-circuit. Flăcările au mistuit adăpostul în care se aflau doi cai şi o vacă.

„Pompierii au fost nevoiţi să lase autospeciala la o distanţă de un kilometru şi jumătate de locul în care se manifesta incendiul, din cauza drumului de acces îngust şi în pantă. După ce au parcurs pe jos distanţa de la autospecială la adăpostul incendiat, purtând motopompe manuale şi furtunuri, pompierii au avut surpriza neplăcută să constate că fântâna aflată în apropiere era secată. Echipele de intervenţie au reuşit să limiteze, cu ajutorul zăpezii, propagarea incendiului la patru căpiţe de fân care se aflau în imediata apropiere a unui grup de case”, a declarat căpitanul Anemona Doda, purtătorarea de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urganţă Hunedoara.

Potrivit pompierilor, în incendiu a ars în totalitate adăpostul de animale, construit din lemn de aproximativ 50 de metri pătraţi, în care se aflau doi cai şi o vacă. Cele trei animale nu au putut fi salvate.

Vă recomandăm şi:

Castelul Corvinilor va fi redeschis după trei săptămâni de curăţenie şi filmări

VIDEO Plângerea care a lăsat fără cuvinte autorităţile: Vili Rupa a cerut 1.000 de lei pentru că "a demascat mafia"

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite