Un cerşetor care se prefăcea invalid în scaun cu rotile a furat o bicicletă. Poliţia locală l-a alergat pe străzile oraşului

0
0

Un bărbat care se pretindea invalid şi apela la mila publicului, dintr-un scaun cu rotile, a reuşit să fure bicicleta unui localnic şi să fugă cu ea. Poliţiştii au depus eforturi mari pentru a-l prinde.

Un localnic din Deva a alertat Poliţia Locală după ce i-a fost furată bicicleta din faţa unui bar. Autorul infracţiunii a fost un cerşetor, în vârstă de 63 de ani, care se prefăcea invalid, folosindu-se de un scaun cu rotile. Proprietarul bicicletei a văzut cerşetorul încălecând bicicleta însă nu a reuşit să îl prindă.

„Poliţiştii locali l-au depistat pe suspect în mai puţin de 15 minute, pe strada Dorobanţi. A fost somat să se predea, dar pentru că nu s-a conformat, poliţiştii locali au fost nevoiţi să alerge după el. Bărbatul, în vârstă de 63 de ani, din Cugir, a fost transportat cu maşina la sediul Poliţiei Locale Deva, unde i-a fost stabilită identitatea. Proprietarul bicicletei şi-a recuperat bunul şi a recunoscut persoana care i l-a sustras. Autorul infracţiunii a fost predat Poliţiei Municipiului Deva, pentru continuarea cercetărilor”, a declarat Teodor Bălan, purtătorul de cuvânt al Serviciului Public de Poliţie Locală Deva.

Pentru a descuraja tentativele de furt, poliţiştii locali avertizează cetăţenii să îşi asigure corespunzător bicicletele şi să încerce să nu lase aceste bunuri nesupravegheate pe perioade lungi de timp.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cursă de viteză prin localitate: un şofer a fost prins circulând cu 137 de kilometri pe oră

Un şofer a fost amendat de Poliţie după ce a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu aproape 140 de kilometri pe oră, printr-un sat din judeţul Hunedoara.

Două tinere de 20 de ani au fost sechestrate şi puse să se prostitueze într-un apartament. Proxeneţii au fost reţinuţi de Poliţie

Un cuplu din Hunedoara a fost reţinut de poliţişti, după ce a aobligat două tinere să se prostitueze într-un apartament din Deva, în care erau ţinute cu forţa.

Cererea unui asasin faimos al anilor 1990, după 19 ani de închisoare. Bărbatul a ucis un afacerist, în faţa fiicei sale, cu nouă gloanţe

Aurel Oltean, aflat în închisoare din luna mai a anului 1999, după ce a ucis cu mai multe focuri de armă un om de afaceri şi l-a jefuit, de o geantă diplomat plină cu bani, a fost prezentat Judecătoriei Deva.

Mai multe - Hunedoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite