Cursă de viteză prin localitate: un şofer a fost prins circulând cu 137 de kilometri pe oră

0
0
FOTO: IPJ Hunedoara.
FOTO: IPJ Hunedoara.

Un şofer a fost amendat de Poliţie după ce a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu aproape 140 de kilometri pe oră, printr-un sat din judeţul Hunedoara.

Poliţiştii rutieri au oprit în trafic un şofer care stabilise un record la încălcarea vitezei de circulaţie înregistrată de radar pe Drumul Naţional 76.

„Aparatul a înregistrat conducătorul auto ce rula pe raza localităţii Târnava de Criş, cu viteza de 137 km/h. În cazul bărbatului, pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 1.305 lei şi a fost luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, pe drumurile publice”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Tot vineri, în urma acţiunii de pe DN 76 Deva – Brad – limita cu judeţul Arad alţi aproape 30 de şoferi au fost amendaţi, iar nouă dintre ei au rămas fără permise de conducere, pentru depăşirea vitezei legale.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Accident rutier grav provocat de un tânăr: trei adolescente au fost rănite în impactul frontal petrecut pe un pod

O plimbare nocturnă cu maşina putea conduce la un dezastru, pentru un tânăr de 22 de ani şi pentru cele trei pasagere din maşina sa.

VIDEO Accident mortal filmat în direct. Un tânăr de 20 de ani a fost ucis în impactul maşinii sale cu un camion

Un accident rutier mortal s-a petrecut marţi, pe Drumul Naţional 66. Un tânăr de 20 de ani şi-a pierdut viaţa în coliziunea dintre maşina pe care o conducea şi un autocamion. Impactul a fost înregistrat cu o cameră video de bord.

FOTO Accident mortal pe şoseaua Călan - Hunedoara: un tânăr de 20 de ani a fost ucis în impactul frontal cu un camion

Marius Lungu, un şofer în vârstă de 20 de ani, a murit, marţi, într-un accident rutier petrecut în zona intersecţiei Drumului Naţional 66 cu şoseaua Hunedoara – Călan.

Mai multe - Hunedoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite