Două tinere de 20 de ani au fost sechestrate şi puse să se prostitueze într-un apartament. Proxeneţii au fost reţinuţi de Poliţie

0
0

Un cuplu din Hunedoara a fost reţinut de poliţişti, după ce a aobligat două tinere să se prostitueze într-un apartament din Deva, în care erau ţinute cu forţa.

Anchetatorii au luat măsura reţinerii, pe o durată de 24 ore faţă de un cuplu acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal şi proxenetism.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că un tânăr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, şi o tânără de 28 de ani,  din Petroşani, în perioada august-noiembrie 2017, ar fi determinat şi ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere în vârstă de 20 de ani, din Petrila. De asemenea, în perioada 20 - 23 noiembrie 2017, cele două persoane nu ar fi permis celor două tinere să părăsească apartamentul din Deva, ce a fost închiriat în scopul practicării prostituţiei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Cei doi inculpaţi vor fi prezentaţi magistraţilor în vederea luării măsurilor legale, a informat IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Reţea de prostituţie în apartamente de bloc condusă de patru hunedoreni. Opt tinere au fost identificate

Patru hunedoreni au fost reţinuţi, miercuri, în urma unor percheziţii efectuate de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Sunt acuzaţi că au condus o reţea de prostituţie, formată din tinere care îşi ofereau serviciile sexuale în mai multe locuinţe închiriate.

Oraşul desfrâurilor din anii 1940, scăpat de sub control: „Muncitoarele fabricii de mătase se dedau la adevărate orgii”

Mărturii rare păstrate în arhive vorbesc despre cum au scăpat autorităţile poliţieneşti de sub control fenomenul prostituţiei din anii 1940. O fabrică din Valea Jiului, în care lucrau peste 1.000 de muncitoare, era considerată un adevărat „focar” al prostituţiei clandestine.

Drama prostituatei Mariana, „vânată” de un recidivist. Femeia gravidă în luna a noua şi fiica ei de 16 ani au fost violate de mai multe ori pe centura oraşului

Un caz ciudat a fost dezvălui de o anchetă penală, care a dus la condamnarea unui violator recidivist, de 31 de ani. Printre victimele sale s-au numărat două prostituate, respectiv o femeie însărcinată în luna a noua, şi fiica ei de 16 ani.


 

Mai multe - Hunedoara

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite