Un adolescent a spart peste 30 de maşini. Este cercetat în stare de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul e acuzat de furt calificat şi distrugere. ARHIVĂ.
Tânărul e acuzat de furt calificat şi distrugere. ARHIVĂ.

Un tânăr de 16 ani, din municipiul Petroşani, a fost pus sub urmărire penală pentru furt şi distrugere. Adolescentul este acuzat de comiterea a 33 de spargeri de maşini.

Poliţiştii au identificat un adolescent care a comis 33 de spargeri şi tentative de spargeri la autovehiculele parcate pe străzile municipiului Petroşani. Infracţiunile s-au petrecut în ultimele patru luni.

„Poliţiştii au stabilit că minorul acţiona singur pe timpul nopţii, spărgând geamurile  laterale ale unor autovehicule parcate, în special autoturisme gen taxi şi microbuze de transport persoane (Maxi Taxi), după care  sustrăgea din interior staţii de emisie-recepţie şi diverse sume de bani. De asemenea, minorul a pătruns în unele autovehicule, iar după ce a răvăşit bunurile din interior a plecat fără a sustrage bunuri sau valori, în timp ce în alte cazuri a distrus geamul lateral fără a mai pătrunde în interior”, a precizat comisarul de poliţie Bogdan Niţu.

Dosarele penale au fost analizate cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani, care a dispus cercetarea minorului în stare de libertate şi continuarea urmăririi penale, acesta fiind suspect de comiterea infracţiunilor de furt calificat, tentativă la infracţiunea de furt calificat şi distrugere, a mai informat reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm şi:

Criminalul emo s-a răzgândit. A acceptat oferta de a ispăşi restul pedepsei pentru uciderea unei eleve, „la reeducare”           Lucian Hoară (22 de ani), tânărul pentru care Tribunalul Hunedoara a decis trimiterea într-un centru de detenţie cu rol educativ, după ce în vara anului 2008 şi-a ucis prietena în vârstă de 15 ani, a renunţat la a contesta decizia instanţei. Condamnatul s-a împăcat cu ideea de a petrece ultimele luni din pedeapsă în centrul de detenţie.

„Criminalul emo” forţează limitele Noului Cod Penal: Lucian Hoară a refuzat trimiterea în centrul de detenţie          Lucian Hoară, adolescentul din Hunedoara condamnat pentru o crimă înfiorătoare săvârşită în urmă cu cinci ani şi jumătate asupra unei eleve de 15 ani, nu a fost de acord cu decizia instanţei prin care îşi va ispăşi restul pedepsei pentru crimă într-un centru de detenţie şi nu în penitenciar.

Mammon, adolescentul care şi-a ucis iubita de 15 ani în numele Diavolului, ar putea scăpa de închisoare            Lucian Hoară (21 de ani), supranumit Mammon pentru fascinaţia sa pentru satanism, a fost trimis în închisoare în urmă cu cinci ani şi jumătate pentru uciderea unei adolescente de 15 ani, însă acum este la un pas de eliberare. Tânărul condamnat pentru omor ar putea  beneficia de prevederile legate de privind aplicarea legii penale favorabile.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite