Hoţii de capace de canal au pus în pericol circulaţia pe Bulevardul Republicii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii de capace de canal au pus în pericol circulaţia pe Bulevardul Republicii din municipiul Hunedoara. Un capac metalic din mijlocul unei benzi a bulevardului a dispărut peste noapte, iar în lipsa semnalizării furtului, exista riscul producerii unor accidente rutiere.

Capacele de canal dispar peste noapte, chiar şi de pe bulevardele modernizate din municipiul Hunedoara. Hoţii au luat un capac metalic din mijlocul uneia dintre benzile Bulevardului Republicii, în zona autogării Hunedoarei, punând astfel, în pericol, traficul rutier.

Zona periculoasă a fost semnalizată printr-o improvizaţie, însă nu marcajele nu sunt suficiente pentru a asigura confortul celor care circulă cu maşinile pe bulevard. "Noroc cu oamenii de bine, că l-au semnalizat corespunzător! Până capacul de canal va fi înlocuit, care probabil a ajuns făcut bucăţi la un centru de colectare a fierului vechi, atenţie cum circulăm", spune viceprimarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu.

În Hunedoara, în ultimele luni au fost înregistrate zeci de cazuri de furturi ale unor capace de canal, pe care hoţii le-au vândut apoi la centrele de colectare a fierului vechi. În unele cartiere, localnicii au fost nevoiţi să sudeze capacele metalice, pentru a preveni furturile, sau le-au dotat cu lacăte.


Vă recomandăm şi:

Şcoala 10 din Hunedoara devine centru social, iar fosta şcoală numărul 1 va fi transformată în clădire de birouri        Clădirile în care au funcţionat Şcoala Generală 10 şi Şcoala Generală 1 din municipiul Hunedoara vor găzdui un centru social, sediul Agenţiei locale pentru ocuparea forţei de muncă şi birouri, potrivit unor proiecte de Consiliu Local Hunedoara.

Finanţări pentru hunedorenii cu idei. Primăria Hunedoara acordă fonduri pentru proiectele de interes local       Hunedorenii şi organizaţiile non-profit se pot adresa Primăriei Hunedoara pentru a primi finanţări în derularea unor proiecte orientate spre comunitatea din care fac parte. Administraţia locală va pune la dispoziţie un buget de 250.000 de lei, din care va finanţa cele mai bune astfel de proiecte, în deomeniul cultelor religioase, sportului, tineretului şi culturii.

Preţul parcărilor din faţa blocului: 100 de lei. Primăria Hunedoara îi cheamă pe localnici la licitaţie         Administraţia locală din Hunedoara îi invită pe localnicii de pe Strada Cerbului să îşi împartă locurile de parcare din faţa blocurilor. Parcările din cartierul hunedorean au fost modernizate în cursul anilor 2012 - 2013.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite