Trupurile fraţilor morţi într-un accident cumplit au fost aduse acasă. Pompierul Dragoş Petru, omagiat de foştii colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Petru.
Dragoş Petru.

Trupurile neînsufleţite ale celor doi fraţi morţi în accidentul de pe DN 7 au fost aduse la Hunedoara. Pompierul Dragoş Petru a fost omagiat de foştii colegi.

Trupurile neînsufleţite ale lui Dragoş Petru (41 de ani) şi Marinel Petru (43 de ani) cei doi fraţi decedaţi într-un accident rutier pe Drumul Naţional 7, în judeţul Argeş au fost aduse, miercuri seara, la Hunedoara.

În drumul spre capela bisericii „Popa Şapcă”, maşina cu cele două sicrie a făcut un popas în faţa sediului Detaşamentului de Pompieri din Hunedoara, unde zeci de pompieri şi apropiaţi ai lui Dragoş, i-au adus un ultim omagiu fostului lor camarad, plutonierul adjutant Dragoş Petru.

Dragoş Petru şi fratele său au murit în dimineaţa de 9 decembrie, într-un accident rutier petrecut în comuna Drăganu. Bărbatul angajat la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara se întorcea acasă de la Bucureşti, împreună cu fratele său şi cu familia acestuia (soţia şi doi copii mici), pe care îi luase de la aeroport, povestesc apropiaţii celor doi. Dragoş Petru a adormit însă la volan şi a intrat în coliziune frontală cu un autotren care era oprit în afara părţii carosabile.

În urma accidentului rutier, Marinel Petru a murit pe loc, iar fratele său a suferit răni grave fiind transportat şa un Spitalul Judeţean din Piteşti, în comă indusă. În noaptea de luni spre marţi a decedat.

Înmormântarea celor doi fraţi va avea loc vineri, la Cimitirul Popa Şapcă.


Vă recomandăm să citiţi şi:

FOTO Accident grav pe DN 66, produs de un şofer care a pierdut controlul maşinii şi a lovit un camion

VIDEO Cum sfidează legea şoferul unei maşini de lux. Manevra ucigaşă filmată pe cea mai aglomerată şosea din vestul ţării

FOTO Accident cumplit produs de un poliţist local: bărbatul a murit, doi tineri sunt răniţi grav

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite