Trei judecători noi la tribunal. Fostul şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara se află printre ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat, marţi, decretele prin care au fost numiţi în funcţie trei judecători la Tribunalul Hunedoara. Printre aceştia se află şi fostul procuror Daniel Negrea Drucan, fost şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Tribunalul Hunedoara va avea trei judecători noi, potrivit unui comunicat publicat astăzi de Administraţia Prezidenţială. Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretele de numire în funcţie a magistraţilor Daniel Negrea Drucan (în trecut, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara), Dumitru Bocşan şi Luminiţa Marioara Axinte, la Tribunalul Hunedoara.

„Preşedintele României, Traian Băsescu, a semnat: Decretul privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara şi numirea în funcţia de judecător la Tribunalul Hunedoara a lui Gheorghe Daniel Negrea Drucan, Decretul privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj şi numirea în funcţia de judecător la Tribunalul Hunedoara a lui Dumitru Bocşan, respectiv Decretul privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş şi numirea în funcţia de judecător la Tribunalul Hunedoara a Luminiţei-Marioara Axinte”, a informat Administraţia Prezidenţială a României.

În cursul anului 2013, magistraţii Tribunalului Hunedoara au avut de soluţionat 24.746 de cauze. Cele mai multe dintre ele au fost repartizate Secţiei a II-a Civilă şi Secţiei de litigii de muncă.  Datele statistice arată că în cursul anului 2013 s-a înregistrat o încărcătură de 1265 cauze pe judecător, faţă de o încărcătură de 1137 cauze pe judecător în 2012.


Vă recomandăm şi:

Magistraţi suprasolicitaţi: în 2013 Tribunalul Hunedoara a avut pe rol aproape 25.000 de cauze

Aproape 25.000 de cauze s-au aflat pe rolul Tribunalului Hunedoara, în cursul anului 2013, potrivit unui bilanţ al instanţei. Numărul dosarelor gestionate de magistraţi a fost în ultimii ani într-o continuă creştere.

Judecătorul Voicu Puşcaşu îşi va lansa cartea „Noile Proceduri Penale”. Evenimentul va avea loc la tribunal

Tribunalul Hunedoara va găzdui joi o lansare de carte. Magistratul Voicu Puşcaşu, de la Judecătoria Deva, va prezenta cartea „Noile Proceduri Penale”.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite