Trei grădiniţe, o şcoală şi o stradă din oraş vor fi modernizate cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării. Numărul contractelor semnate a ajuns la 30

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ARHIVĂ
FOTO: ARHIVĂ

Primăria Hunedoara a depus 35 de proiecte de investiţii pentru a primi finanţări nerambursabile de la Ministerul Dezvoltării Regionale, iar până în prezent, pentru 30 dintre ele au fost semnate contractele de finanţare.

Joi, au fost semnate contractele de finanţare pentru alte cinci investiţii derulate de Primăria Hunedoara, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (M.D.R.A.P.).

Cu aceste fonduri nerambursabile vor fi modernizate: Grădiniţa "Prichindelul", de pe strada I.L. Caragiale, valoare: 2.116.196 lei; Grădiniţa "Dumbrava Minunată", de pe strada Câmpului, valoare: 4.393.306 lei; Grădiniţa "Floarea Soarelui", de pe strada Cerbului, valoare: 4.415.930 lei; Şcoala Generală Nr. 8, de pe strada Cerbului, valoare: 4.468.712 lei; şi Stada Mărţişorului, din cartierul O.M., valoare: 827.904 lei.

Numărul contractelor de finanţare a ajuns, astfel, la 30 din totalul de 35 de proiecte depuse de primărie la minister, în 2017.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Compania germană care a vrut să ridice o fabrică pe ruinele fostului combinat a fost alungată. Consilierii au refuzat investiţia

O parte a consilierilor locali din Hunedoara s-a opus vânzării terenului de 80.000 de metri pătraţi unei companii germane care intenţiona să construiască o fabrică de componente auto, după ecologizarea zonei ocupată în trecut de ruine ale complexului siderurgic Hunedoara.

Primăria cheltuie peste 100.000 de euro pe închirierea beculeţelor de sărbători. A început montarea podoabelor alb-albastre

A început împodobirea străzilor din municipiul Hunedoara, de sărbători. Primăria va cheltui peste 100.000 de euro pentru închirierea instalaţiilor.

Paradă pe drumul spre mormântul lui Arsenie Boca. Lucrările sunt gata de o lună, dar noua şosea va fi inaugurată înaintea sărbătorii de la Prislop

Autorităţile au anunţat inaugurarea noii şosele spre Mănăstirea Prislop, programată în weekend-ul dinaintea comemorării duhovnicului Arsenie Boca. Lucrările sunt gata de peste o lună, dar conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara nu le-a alocat un moment festiv.

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri