Traian Berbeceanu, ţinta ameninţărilor înfiorătoare: „Te voi ucide cu sânge rece, îţi voi străpunge inima cu pumnalul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Berbeceanu. FOTO: Arhiva personală FACEBOOK.
Traian Berbeceanu. FOTO: Arhiva personală FACEBOOK.

Poliţistul Traian Berbeceanu a devenit ţinta unor mesaje de ameninţare cu moartea pe paginile de socializare, în care i-au fost menţionate familia şi chiar şi câinele Uzzi.

Mai multe mesaje de ameninţare cu moartea i-au fost trimise poliţistului Traian Berbeceanu, fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, pe pagina de socializare creată de susţinătorii acestuia, „Respect, Traian Berbeceanu”. Autorul, cu un cont fals, cu numele Aurel Stanciu i-a transmis comisarului şef că îi va ucide familia.

„Traian Berbeceanu, jeg ordinar, Catanni de Hunedoara, te voi ucide cu sânge rece, îţi voi străpunge inima cu pumnalul, te voi călca în picioare, javră retardată, nu vei scăpa de mine decât în mormânt! Îţi voi ucide soţia, copilul, inclusiv câinele Uzzi. Încă mai sunt şmecheri care aşteaptă prescrierea să poată veni în ţară!”. Recent, într-un alt mesaj, autorul ameninţărilor susţinea că a vrut să îl omoare pe poliţist. „Am vrut să-l omor şi pe Berbeceanu acum câţiva ani, se plimba cu fiul său prin fostul Real din Deva. Am ezitat în ultimul moment, eram cu pumnalul în mânecă… acuma îmi pare rău deoarece mulţi prieteni au ajuns la bulău din cauza lui…”, scria acesta. Traian Berbeceanu nu a depus plângere împotriva agresorului, care până în prezent nu a fost identificat.

Traian Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia până în anul 2013, când o anchetă a procurorilor DIICOT a dus la înlăturarea sa din funcţie. Ulterior, comisarul şef a fost achitat, în procesul judecat pe fond, de toate acuzaţiile aduse de anchetatorii săi. În 2007 a primit distincţia de poliţist al anului în România pentru destructurarea mafiei fierului vechi din Hunedoara, în dosarul denumit „Hidra”.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Secretul cărţii lui Traian Berbeceanu a fost dezvăluit: „S-a născut din dorinţa ca adevărul să ajungă la domniile voastre”

Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba, achitat în dosarul în care procurorii DIICOT l-au arestat pentru sprijinirea unor grupări infracţionale, a dezvăluit motivele pentru care a început să scrie cartea „Radiografia unei mârşăvii judiciare", în care relatează despre episoadele dramatice prin care a trecut în ultimii ani.

Confesiunile lui Traian Berbeceanu din cele mai negre zile. A vorbit despre calvarul din arest: „Eram şocat. Voiau să mă umilească şi să mă chinuie”

Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba, a vorbit pentru prima dată, în detaliu, despre calvarul primelor zile petrecute în arest, la aproape patru ani de la ziua în care foştii săi anchetatori l-au pus sub acuzaţie pentru infracţiuni pe care instanţa de fond a stabilit că este nevinovat.

Surpriza lui Traian Berbeceanu, la un an de la achitarea sa în dosarul „fabricat”: „Radiografia unei mârşăvii judiciare"

Traian Berbeceanu, fostul şef al BCCO Alba, a „împlinit” un an de la achitarea sa în procesul în care a fost acuzat de favorizarea unor grupări infracţionale. Probele strânse de anchetatorii săi s-au dovedit „fabricate”, iar aceştia au fost condamnaţi. „Radiografia unei mârşăvii judiciare" este titlul unei viitoare cărţi despre care poliţistul anunţă, misterios, că va apărea „în curând”.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite