Tragedie într-o familie din Hunedoara: un bărbat s-a spânzurat după o ceartă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unui hunedorean a fost descoperit în podul casei în care locuia, din comuna Teliucu Inferior. Apropiaţii săi au declarat că bărbatul s-a sinucis în urma unor certuri familiale.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost găsit spânzurat în podul casei din Teliucu Inferior, în care locuia cu familia.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că, în cauză, nu sunt suspiciuni de comitere a unei fapte penale. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, pentru efectuarea necropsiei”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Foştii apropiaţi ai hunedoreanului susţin că acesta a mai avut şi în trecut tentative de sinucidere. S-a spânzurat, povestesc oamenii, după ce s-ar fi certat cu soţia. Femeia ar fi luat cu ea unul dintre copiii săi şi ar fi plecat. Supărat, bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice şi în starea de depresia în care a intrat, a ajuns să îşi pună capăt vieţii.


Vă recomandăm şi:

Spovedania profului de mate pentru care o elevă de 16 ani s-a sinucis din dragoste. Lucruri secrete din iubirea interzisă care a zdruncinat întreaga Românie

Alin Cioară, profesorul de matematică din Brad acuzat că a avut o relaţie de dragoste cu o elevă de 16 ani, care apoi s-ar fi sinucis din cauza lui, trece prin momente cumplite. Dascălul şi-a pierdut postul de profesor şi se chinuie de ani buni să depăşească momentul tragediei de care a fost făcut responsabil, pe nedrept, susţine el.

Lacul care atrage moartea: drama femeii care a luat un taxi până la barajul Cinciş, pentru a muri înecată în apele lui

O nouă tragedie s-a petrecut pe Lacul Cinciş. O femeie din Hunedoara a murit înecată după ce s-a aruncat de pe barajul lacului de acumulare.

VIDEO Tragedie în Deva: un bărbat a murit după ce s-a prăbuşit de pe balcon

Un bărbat în vârstă de 79 de ani a murit după ce s-a prăbuşit de la etajul al doilea al unui bloc din municipiul Deva. Victima suferea de cancer de colon, în stadiu terminal, însă apropiaţii săi susţin că moartea sa a urmat unui accident.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite