Traficul rutier s-a redeschis pe Podul Şoimuş, la intrarea pe Autostrada Deva – Sibiu. Reparaţiile au durat o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia a fost reluată pe pod. FOTO: DRDP Timişoara.
Circulaţia a fost reluată pe pod. FOTO: DRDP Timişoara.

Timp de o săptămână, până luni dimineaţa, pe podul rutier peste râul Mureş, de la intrarea pe Autostrada A1, au avut loc lucrări de reparaţii, iar circulaţia a fost oprită.

Circulaţia maşinilor pe podul rutier peste râul Mureş, din localitatea Şoimuş, a fost reluată din această dimineaţă.

Timp de o săptămână, tronsonul de 600 de metri al Drumului Naţional 76 Deva – Oradea s-a aflat în reparaţii, fiind necesară refacerea îmbrăcăminţii bituminoase şi montarea rosturilor de dilataţie, a informat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Închidera podului aflat la intrarea pe Autostrada Deva – Sibiu, care face legătura acesteia cu DN 7 şi DN 76 a creat blocaje în trafic, şoferii fiind îndrumaţi să circule pe rute ocolitoare.


Vă recomandăm să citiţi şi:

An aproape sterp pe Autostrada Lugoj - Deva: doar 16 kilometri au fost deschişi. Proiectul va avea doi ani de întârziere

Ministrul Transporturilor a confirmat că lucrările la cele trei tronsoane aflate în şantier, de pe Autostrada Lugoj - Deva, nu vor fi finalizate în acest an, aşa cum estimau constructorii şi oficialii inisterului la începutul anului 2017.

VIDEO Imagini aeriene spectaculoase cu şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva. Cum s-a lucrat pe tronsonul lovit de ghinion

Finalizarea Lotului IV al viitoarei Autostrăzi Lugoj – Deva a fost anunţată pentru decembrie 2016, dar cele mai recente imagini aeriene publicate cu şantierul autostrăzii arată cât de mult mai au constructorii de lucrat.

VIDEO Imagini de coşmar surprinse pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva. De ce se tem şoferii care trec pe lângă versant

Şantierul Autostrăzii Lugoj – Deva creează probleme mari şoferilor care circulă pe Drumul Naţional 76 Deva – Oradea. Un versant este decopertat, în aceste zile, iar bucăţi de bolovani se prăvălesc până la marginea şoselei. Norii de praf acoperă drumul naţional şi pun în pericol siguranţa trecătorilor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite