Tânăra dispărută din 2017 după ce şi-a lăsat fiica în grija străbunicii. „În trecut a mai fost plecată, fiind găsită în parcări”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Ciolea.
Elena Ciolea.

Din toamna anului 2017, rudele unei tinere de 19 ani au dat-o în urmărire naţională, după ce aceasta şi-a lăsat copila de trei ani în grija străbunicii şi a plecat de la domiciliul din Orăştie. Femeia a mai dispărut în trecut, fiind găsită în diverse locuri din ţară.

Familia unei tinere din Orăştie a ajuns într-o situaţie disperată. Nu a mai dat de urma acesteia din octombrie 2017.

Potrivit poliţiştilor, atunci, Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Orăştie, despre faptul că la data de 3 octombrie 2017, în jurul orei 17:00, concubina lui, Ciolea Cosmina Elena, de 19 ani, din Hunedoara, a plecat de la locuinţa acestuia, nu s-a mai întors şi nici nu a mai putut fi contactată telefonic. 

„Poliţiştii au stabilit că tânăra a mai plecat de la domiciliu pentru perioade îndelungate, fără să anunţe, revenind ulterior sau fiind depistată în diferite locuri din ţară (parcări). Semnalmente: înălţime 1,60 m., greutate 50 kg.,păr negru, ochi albaştri. La data dispariţiei, tânăra purta un tricou culoare albastră, blue-jeans şi încălţăminte tip tenişi cu talpă groasă, de culoare albă. Hunedoreanca are un tatuaj compus din 6 imagini tip stea în zona pieptului, iar pe antebraţul stâng are tatuat numele Tibi”, a informt Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

ciolea

Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei, sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Românul care s-a mutat în satul din munţi pentru a cultiva cannabis a fost pedepsit, iar cultura i-a fost confiscată

Pompierul de onoare al anului: Mircea Crihan a salvat viaţa unui om, rămas captiv într-o maşină răsturnată

Un comisar şef a fost bătut în stradă de mai mulţi tineri, pentru că a vrut să îşi apere câinele de bulgării de zăpadă

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite