Tânăr bătut şi jefuit pe un bulevard din Hunedoara. Adolescentul care a comis tâlhăria a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 30 de ani a fost jefuit pe un bulevard din Hunedoara. Adolescentul care a comis tâlhăria a fost prins.

Un tânăr de 30 de ani a reclamat Poliţiei că în timp ce se deplasa pe un bulevard din Hunedoara, a fost oprit de un adolescent, necunoscut, care i-a aplicat mai multe lovituri în zona feţei, iar din buzunarul interior al gecii i-a furat 150 de lei şi cheile de la locuinţa personală.

Incidentul s-a petrecut în seara de 3 ianuarie, iar în urma anchetei efectuate de poliţişti, autorul tâlhăriei a fost identificat.

„Acesta este un minor în vârstă de 15 ani, din Hunedoara, faţă de care poliţiştii au dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore. Cel în cauză a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei Municipiului Deva  şi urmează  să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Raportul CIA despre trupele de şoc MAI din primii ani de comunism. Justificarea vigilenţilor: „Suntem atacaţi“

Povestea celei mai cumplite bătălii dintre partizanii anticomunişti şi Miliţie. Baia de sânge din Munţii Făgăraş

Cei mai vânaţi spioni români care l-au trădat pe Ceauşescu. Ofiţerii de Securitate ascunşi în Occident de teama pedepsei cu moartea

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite