Soarta i-a jucat feste câştigătoarei de la „Dansez pentru tine“: Ella a fugit de problemele de familie în Anglia, dar necazurile au ajuns-o din urmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Dumitru, mama tinerei hunedorence care a câştigat în urmă trei ani marele premiu la „Dansez pentru tine“, a ajuns să deplângă soarta fiicei sale. Cele două nu s-au mai înţeles deloc de anul trecut, când tânăra de 20 de ani a fugit de acasă. În prezent, Ella se află în Anglia, unde lucrează ca femeie de serviciu. A făcut şi videochat, dar a renunţat.

Mama Ellei Dumitru a reacţionat dur după ce tânăra de 20 de ani, care în 2010 câştiga marele premiu de 60.000 de euro, la “Dansez pentru tine”, şi-ar fi acuzat părinţii că din cauza lor a ajuns să fugă de acasă, în Anglia, unde a ajuns doar îngrijitoare, deşi avea alte aşteptări.
Ella nu a mai avut şansa la care spera, spune mama acesteia, care a povestit că fuga de acasă a fiicei sale şi problemele pe care le-a avut tânăra de 20 de ani i-au lăsat o rană adâncă în suflet. Şi tatăl vitreg al fetei a avut de suferit, adaugă Simona.

A fugit de probleme
Ella a mărturisit recent că a făcut videochat în Bucureşti, însă a renunţat la această activitate de teama abuzurilor la care se temea să fie supusă de fostul ei patron. În cele din urmă, în primăvara acestui an, Ella a plecat din ţară, după ce nu a reuşit să intre la facultatea de artă teatrală, iar cariera la care visa în televiziune nu i s-a întrezărit. Ajunsă în Anglia, Ella şi-a căutat de lucru şi a continuat o perioadă să facă videochat. A renunţat însă, iar în prezent lucrează ca îngrijitoare, povesteşte mama ei.

Banii au dezbinat familia
Neînţelegerile dintre cele două s-au accentuat în urmă cu un an şi jumătate. Atunci, câştigătoarea de la „Dansez pentru tine” şi-a dat părinţii în judecată, pentru un sfert din valoarea de 60.000 de euro a premiului de la Dansez pentru tine. Ella a cerut banii pentru a se putea întreţine din ei, în perioada în care ar fi urmat studiile în Bucureşti. Mai mult, şi-a acuzat tatăl vitreg că a agresat-o, iar relaţia cu mama ei nu a fost deloc în realitate atât de apropiată cum era prezentată în timpul show-lui. „A fost teatru”, a recunoscut tânăra, povestind că după încheierea filmărilor, era deseori certată de mama ei. Ella a susţinut că a renunţat de bună voie la partea de 80.000 de lei solicitată în instanţă părinţilor şi la procesul cu aceştia şi cu bunicele ei judecat la Judecătoria Hunedoara.

Simona dezminte spusele fiicei ei
Simona Dumitru, mama hunedorencei, susţine că în realitate Ella nu a renunţat, ci a pierdut pur şi simplu procesul în instanţă. „În ziua în care a aflat că fiica mea nu a intrat la Facultatea de Artă Teatrală din Bucureşti, tatăl ei vitreg a avut un accident cerebral şi a ajuns în stare gravă. A avut nevoie de a fi operat pe creier, pentru a fi salvat. Atunci ea ne-a spus că renunţă la pretenţii, însă apoi a continuat procesul, chiar dacă nu s-a prezentat în instanţă, şi în final l-a pierdut. Noi am încercat tot timpul să o ajutăm, chiar şi după ce a ajuns în Anglia. A avut decepţii, pentru că nu şi-a găsit de lucru unde ar fi vrut, ca baby-sitter. I-am trimis medicamente. I-am spus să se întoarcă, dar nu a vrut. Modul cum şi-a prezentat ea povestea, dând vina pe noi pentru eşecurile ei, este însă nedrept”, a povestit Simona, mama Ellei.

image

Drama unei familii
Ella Dumitru are o poveste de viaţă dramatică. În decembrie 2010 a câştigat marele premiu la concursul „Dansez pentru tine”, unul dintre cele mai populare show-uri de televiziune din România. A impresionat prin prestaţiile ei, alături de partenerul ei, actorul Octavian Strunilă, dar şi prin povestea ei de viaţă. Mama Ellei, Simona, pentru care tânăra s-a înscris în competiţie, este imobilizată în scaunul cu rotile, de aproape 14 ani. Aceasta după ce fostul soţ al hunedorencei a intrat peste ea în casă şi a înjunghiat-o în spate. Bunicul Ellei, Gheorghe Panduru, ispăşeşte o condamnare de zece ani de închisoare, după ce a încercat să îşi ucidă ginerele, pe tatăl vitreg al Ellei. A aruncat acid sulfuric pe acesta şi i-a provocat arsuri grave. În timpul altercaţiei, Panduru a lovit-o cu toporul şi pe bunica Ellei, rănind-o grav. Panduru a mai avut la activ o condamnare pentru uciderea unei femei.

Vă recomandăm şi:

Ella Dumitru, câştigătoare a concursului „Dansez pentru tine”, a renunţat la premiul de 60.000 de euro şi a plecat la muncă în Anglia

Ella Dumitru, tânăra din Hunedoara care a câştigat, în 2010, marele premiu la „Dansez pentru tine”, a renunţat la cei 60.000 de euro, în favoarea părinţilor săi, dar şi la viaţa din România.

Bunicul Ellei, câştigătoarea concursului de la "Dansez pentru tine" rămâne cu 10 ani de puşcărie

Magistraţii de la Curtea de Apel Alba Iulia au menţinut sentinţa dată de Tribunalul Hunedoara, de 10 ani de închisoare, în dosarul lui Gheorghe Panduru, bunicul tinerei din Hunedoara care a câştigat marele premiu la „Dansez pentru tine“.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite