Secţia de urgenţe a spitalului din Petroşani a fost devastată de doi tineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au provocat mai multe distrugeri. D.G. ARHIVĂ.
Tinerii au provocat mai multe distrugeri. D.G. ARHIVĂ.

Poliţiştii au reţinut doi hunedoreni după ce au provocat o încăierare cu mai mulţi angajaţi ai spitalului din Petroşani şi au distrus uşile secţiei de urgenţe a unităţii medicale.

Cei doi agresori au bătut un brancardier şi un agent de pază, chiar pe hourile spitalului. Cu câteva ore înaintea incidentului tinerii fuseseră daţi afară dintr-un club din localitate, după ce nu au vrut să achite consumaţia pe care au comandat-o.

Aflaţi în stare de ebrietate, s-au răzbunat pe maşinile parcate în faţa clubului. Au spart cu pumnul luneta a două autoturisme, dar unul dintre hunedoreni şi-a rupt mâna în timpul distrugerii.

„Unul dintre suspecţi va fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cei doi tineri din Petroşani vor fi cercetaţi penal pentru distrugere, ultraj, acte de violenţă şi tulburarea liniştii publice.
 

Vă recomandăm şi:

FOTO-VIDEO Preoţii la care se confesa doctoriţa Ligia Mara, ucisă de fostul soţ, cunoşteau teroarea prin care trecea

Cazul Lucian Hoară: cinci ani de închisoare pentru crima care a oripilat Hunedoara. Ucigaşul emo nu a regretat moartea iubitei sale în vârstă de 15 ani

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite